Alternatief online ADE programma

Alternatief online ADE programma

Dit artikel is verouderd. Check onze nieuwe festival blog over corona voor de laatste ontwikkelingen.

Nog 2 weken te gaan en dan begint het Amsterdam Dance Event! Vanwege het coronavirus was al eerder bekend dat ADE niet door kon gaan op de gebruikelijke manier, maar dat er zeker gezocht werd naar alternatieven. Zo presenteerde ze al gauw ADE Pro en ADE Specials.

Het programma van dit jaar biedt meerdere livestreams, concerten en shows van het ADE Specials-programma live vanuit verschillende locaties in Amsterdam, samen met een kijkje achter de schermen van artiesten over de hele wereld, interactieve workshops & masterclasses, dj-sets, artistieke cross-overs, een uitgebreid film- en documentaireprogramma en andere creatieve inspanningen.

Met muziek, kunst, film, studiotours, masterclasses en meer zal ADE 2020 de diversiteit van elektronische subgenres en een reeks aantal artiesten tonen. Onder anderen Âme, Bloody Mary, Carl Cox, DJ Marcelle, Jacco Gardner, Kim Booth, Niklas Paschburg, Pan-Pot en Speedy J staan op het programma. Check hier de volledige line-up van ADE 2020 van 21 t/m 25 oktober.

ADE Pro Pass

Met de ADE Pro Pass krijg je toegang tot de volledige, digitale conferentie en een abonnement van 1 jaar op het netwerkplatform van ADE. Bekijk hier alle voordelen van een Pro Pass.

 

 

 

 

9 oktober 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter