Amsterdam Open Air kondigt gehele line-up aan

Amsterdam Open Air kondigt gehele line-up aan

Amsterdam Open Air heeft de volledige line-up voor zowel zaterdag als zondag bekend gemaakt. Waar het eerder al namen als Kerri Chandler en Broederliefde aankondigde staat nu het hele programma online. Op beide dagen zijn er maar liefst negen stages op het terrein om te bewonderen.

Op zaterdag (1 juni) staan o.a. Claptone, Netsky en Bizzey op de Mainstage. Verder host STRAF_WERK een stage met vooral techhouse en kun je bij Selected aankloppen voor echt harde techno. Appelsap en Daily Paper hebben een hiphop area en ook Fiesta Macumba en Rewind hosten een stage. Op Zondag (2 juni) is de stageverdeling iets anders en kun je o.a. genieten van area’s met Afrolosjes, Vault Sessions en Disco Dolly. Bekijk de volledige line-up op onze AoA festival pagina.

Het is tot zaterdag 26 januari mogelijk om je te pre-registeren voor Amsterdam Open Air. Mocht je willen gaan dan is dit wel aan te raden. Vooral de zaterdag- en weekendtickets zijn namelijk altijd zeer snel uitverkocht. Daarnaast krijg je wat korting als je vroeg kaarten koopt.

24 januari 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter