Awakenings Festival verplaatst naar 2022

Awakenings Festival verplaatst naar 2022

Awakenings, hét techno- en housefestival, was al verplaatst van juni- naar september 2021, maar de organisatie is helaas genoodzaakt om het 25-jarig jubileum wederom een jaar door te schuiven. De organisatie van het festival krijgt namelijk geen vergunning van de gemeente Haarlemmermeer.

Reden verplaatsing

De reden dat het festival verplaatst moet worden is omdat er al andere grote evenementen, zoals Mysteryland en de Formule 1, plaats gaan vinden rondom die periode en omdat er niet genoeg hulpdiensten beschikbaar zijn om alle evenementen door te laten gaan. Er is namelijk een groot tekort aan politiepersoneel. Gemeente Haarlemmermeer geeft daarom voorhang aan de evenementen die al sinds het begin in september gepland stonden. Awakenings werd pas enkele maanden geleden verplaatst naar september en valt hier dus niet onder.

Tickets

Tickethouders krijgen net als vorig jaar de optie voorgeschoteld om de festival tickets te bewaren voor Awakenings Festival in 2022 of om een refund aan te vragen. Het festival was al volledig uitverkocht dus de kans zit er in dat er vrijwel geen tickets meer worden verkocht, tenzij er refunds worden aangevraagd. Zodra er meer bekend is over de mogelijke ticketverkoop lees je dat op onze festivalpagina van Awakenings.

3 juni 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter