Awakenings maakt volledige line-up bekend

Awakenings maakt volledige line-up bekend

De volledige line-up van Awakenings Festival (30 juni & 1 juli) is bekend gemaakt! Voor zowel zaterdag als zondag zijn de stages en artiesten al ingevuld. Zoals we van de organisatie gewend zijn komt er ook dit jaar weer heel wat techno geweld naar Spaarnwoude.

Op beide dagen zijn er acht stages (genoemd van Area V_ t/m C_), met meer dan 100 artiesten. Zie onze Awakenings Festival pagina voor een compleet overzicht. Eigenlijk zijn alle grote namen in de techno wereld aanwezig. Het is daarom een line-up om van te smullen.

Wat valt op? Onder andere Carl Cox, Adam Beyer en Nina Kraviz zijn beide dagen aanwezig. Maar er is ook plaats voor nieuwkomers zoals Charlotte de Witte en Dax J. Verder host Adam Beyer zondag een eigen Drumcode area en neemt Joris Voorn zijn vrienden zoals Kölsch en Agoria mee op zijn stage.

Tickets zijn vanaf nu ook te koop. Zaterdag betaal je €64,50, zondag €52,50 en voor beide dagen ben €104,50 kwijt. Wacht niet te lang met het kopen van tickets, want de feestjes van Awakenings zijn altijd snel uitverkocht.

16 januari 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter