Awakenings Summer Festival kondigt enorme line-up aan

Awakenings Summer Festival kondigt enorme line-up aan

Na weer een succesvolle editie van Awakenings Summer Festival in 2022, keert het festival dit jaar weer terug met een line-up van meer dan 110 artiesten. Van opkomende artiesten tot wereldberoemde sterren, deze line-up brengt alle subgenres binnen de techno scene bij elkaar. Lees hier alles over deze bijzondere line-up.

’s Werelds grootste artiesten komen van vrijdag 7 t/m zondag 9 juli 2023 samen in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek om samen met jullie een onvergetelijk feest te bouwen. Het programma staat vol met de grootste artiesten uit de scene als: Adam Beyer, Amelie Lens, Ben Böhmer, Tale of Us en natuurlijk niet te vergeten ’the one and only’ Reinier Zonneveld. Daarnaast hebben we ook goed nieuws voor alle fans van hard techno, want niemand minder dan: I hate Models, 999999999, Dax J en Klangkuenstler zullen ook aanwezig zijn op het festival. En als kers op de taart zullen onder anderen Honey Dijon, Chris Stussy en TSHA voor een paar heerlijke groovy sets zorgen.

Vorig jaar telde Awakenings Summer Festival rond de 100.00 bezoekers en werd daarmee het grootste outdoor techno festival ter wereld. Door het grote aantal bezoekers van over de hele wereld heeft Awakenings ook besloten om de camping dit jaar uit te breiden. Daarnaast is er een groot aanbod aan luxe accommodaties, vooraf opgezette tenten en afterparties voor alle campingbezoekers.

Op 1 februari om 20:00 uur start de kaartverkoop voor Awakenings Summer Festival 2023. Je kunt dit jaar kiezen voor een dag ticket en/of drie verschillende weekend tickets: weekend ticket exclusief camping, weekend ticket grand camping & weekend ticket relax resort. Check onze festivalpagina voor meer details over de kaartverkoop en wees op tijd met het bestellen van jouw tickets. Vooral de accommodaties verkopen op een rap tempo uit.

31 januari 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter