Central Park festival maakt gehele line-up bekend

Central Park festival maakt gehele line-up bekend

De organisatie van het Utrechtse popfestival heeft vandaag de gehele line-up bekend gemaakt. Met deze namen én met maar liefst twee nieuwe live stages wordt het muzikale aanbod nog groter dan het afgelopen jaar.

Eerder werden de Kaiser Chiefs, DI-RECT, Racoon, BLØF, Ronnie Flex en De Jeugd van Tegenwoordig aangekondigd. Vandaag kwam de organisatie met nog meer nieuwe namen. Ook Douwe Bob, de Nederlandse indien-rockband RONDÉ en Fata Boom zien we dit jaar op het Central Park festival.

“We willen de bezoekers een divers aanbod aanbieden zodat het festival voor jong en oud toegankelijk is”, verteld de organisatie. Nieuwsgierig naar de gehele line-up? Check het in onze Festival Fans-agenda. Maar niet alleen muziek is waar Central Park festival voor staat. “Juist de gezelligheid en de beleving die het buiten zijn met zich meeneemt is waar we voor staan. Picknicken met vrienden en tientallen mobiele keukens die de bezoekers laten proeven van hun specialiteiten”, verteld de organisatie. Hier wil je bij zijn, toch? De reguliere kaartverkoop start op vrijdag 1 februari om 12:00 uur.

Het festival vindt plaat op 25 mei op de grasweides achter Strijkviertel te Utrecht. Festival Fans was het afgelopen jaar op Central Park festival 2018. Benieuwd hoe dat was? Check het report.

Beeld: Joni Israeli

28 januari 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter