Crazy Sexy Cool Festival maakt eerste namen bekend!

Crazy Sexy Cool Festival maakt eerste namen bekend!

Het festival laat nog een tijdje op zich wachten, maar de eerste namen zijn bekend gemaakt! Crazy Sexy Cool Festival vindt plaats op zaterdag 1 augustus 2020 in het Zuiderpark in Rotterdam. Het thema van dit jaar is American Dream. Dit zal overal terug te vinden zijn. Óók op de maar liefst vijf stages! De Pre-Sale Tickets zijn eruit gevlogen en de officiële Sale laat nog maar even op zich wachten.

Nieuwe namen

De organisatie heeft de eerste acht namen van de line-up bekend gemaakt. Ik moet zeggen dit al een heel mooi begin is. Zo is Broederliefde natuurlijk niet te missen in hun eigen geboortestad. Daarnaast vind je onder andere Lil Kleine, Jonna Fraser en Josylvio als grote namen op een van de stages. Poke zal iedereen laten zweten (door zijn moves 😉 ) en Rolf Sanchez laat iedereen gegarandeerd losgaan! De enige vrouwelijke artiest in dit rijtje is Tabitha, de meest gestreamde vrouwelijke artiest op Spotify. Dat kan ook niet anders met een stem zoals die van haar! De laatste die aan het rijtje is toegevoegd, is The Partysquad.  Deze mannen gaan gegarandeerd helemaal naar te klote met iedereen!

©CrazySexyCool

Ticketverkoop

De eerste tickets waren een tijdje geleden verkocht. Hierna was het onduidelijk wanneer er weer een nieuwe sale zou komen, maar we hebben nu toch eindelijk een datum doorgekregen. Op maandag 3 februari zal de ticketverkoop echt starten! Zit om 19:00 uur klaar om Early Bird Tickets (Fase 1) te scoren! Hier is maar een beperkt aantal van beschikbaar. De prijzen zullen telkens wat hoger worden.

30 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter