De 10 leukste festivals in september

De 10 leukste festivals in september

De maand september is net begonnen en de laatste zomer weken gaan in. Dé perfecte kans om (een of meer) festivals te pakken! Maar hoe weet je nou welk festival je echt niet mag missen en of het bijbehorende genre wel iets voor jou is? Om jullie een duidelijk inzicht te geven hebben wij de leukste festivals in september op een rijtje gezet! Wij hebben de festivals op datum gesorteerd, zodat je de leukste festivals in september overzichtelijk kan bekijken.

1: Essential Festival (Zaterdag 7 september – Maastricht)
Essential is een festival waar iedereen zich thuis voelt. Het festival kent verschillende genres: van Urban tot Hardcore. Onder andere Broederliefde, Angernoizer en Benny Rodrigues zullen er een dik feest van maken! Het festival vindt plaats op Recreatiepark Oost-Maarland in Maastricht . Ook jij kan dit weekend los gaan op Essential Festival, want er zijn nog tickets beschikbaar! De prijs van een ticket bedraagt €43,69.

© Essential Festival 2018

2: Valtifest (Zaterdag 7 september Amsterdam)

Met een hele reeks aan verschillende genres zal Valtifest dit jaar weer een heuse knaller worden! Met onder andere Techno, Hard Rock, House & Disco kun je vanaf 1 uur ’s middags al lekker losgaan. Dit jaar vindt het event ook plaats op een nieuwe locatie: Kaap Oost, op het Zeeburgereiland. Het thema dit jaar Plastic Fantastic zal meehelpen met een focus op het verminderen van vervuiling. Er zijn nog Groeptickets en Regular tickets dus als je dit wat lijkt kijk dan op onze Valtifest pagina voor de line-up en tickets!

Valtifest

© Valtifest

3: Zsa Zsa Su Festival (Zondag 8 september – Amsterdam)

Het Zsa Zsa Su Festival staat bekend om haar Caribische sfeer! Hou jij van R&B, Urban en/ of Elektronische muziek? Dan is dit festival zeker iets voor jou! Geniet van spectaculaire optredens van onder andere Poke, Hato en Freddy Moreira! Het festival vindt plaats op de locatie Kaap Oost in Amsterdam. Er zijn nog Regular Tickets te koop voor €28,16 per stuk!

© Zsa Zsa Su Festival

4: Smeerboel Festival (Zaterdag 14 september – Utrecht)

Smeerboel Festival bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden! Ga los op vijf verschillende stages waar je kunt genieten van een mix van Techno, House en (foute) hitjes. Onder andere Fjaak, Benny Rodrigues en De Sluwe Vos zullen komen optreden. Het festival vindt plaats op Grasweide Papendorp in Utrecht. Lijkt dit festival iets voor jou? Scoor dan nog snel tickets voor €46,18 per stuk!

© Smeerboel Festival

5: Nazomeren Festival (Zaterdag 14 september – Groningen)

Het Nazomeren Festival vindt plaats in Groningen van 13:00 tot 00:00 uur. Je kan hier genieten van House, Urban, Hitjes en techno. De kans is dus groot dat er iets voor jou bij zit! Het festival is dus in Groningen op de locatie Rodehaan. Wil jij met vier vrienden gaan? Dat komt dan perfect uit, want er zijn nog groepstickets beschikbaar! Je betaald dan €29,75 per persoon. Verder zijn er nog Regular Tickets beschikbaar voor €36,75 per ticket!

© Nazomeren Festival

6: Parels van de Stad (Zaterdag 14 september – Amsterdam)

Parels van de stad is een festival met maar liefst acht stages! Met verschillende genres zoals Hiphop en Pop, zit er vast wel iets voor jou bij. Op deze dag kan je onder andere genieten van Frenna, Josylvio, Tabitha en Wouter S! De locatie is het Havenpark in Amsterdam. Het festival start om 12:00 en eindigt om 23:00 uur. Wil jij dit festival zeker meemaken? Koop dan snel je Regular Parel Ticket voor €39,50 per stuk!

© Parels van de Stad

7: A Day at the Park (Zaterdag 21 september – Rotterdam)

Als jij van eten en muziek houdt is A Day at the Park in het Kralingse bos perfect voor jou! Met verschillende lekkere foodstands en ook lekkere drankjes kun je de hele dag genieten van het sfeervolle event. Er zijn maar liefst 4 verschillende stages met voor ieder wat wils. met onder andere La Fuente, Dave Roelvink en Vunzige Deuntjes Soundsystem! Voor de volledige line-up, tickets en meer info check onze A Day at the Park eventpagina!

© A Day at the Park

8: TikTak Festival (Zaterdag 21 september – Rotterdam)

Al heeft TikTak heel wat feesten georganiseerd voor bijvoorbeeld Koningsdag en Oud & Nieuw. Dit jaar organiseert TikTak haar eigen unieke festival op het Lloydplein in Rotterdam! Met onder andere Bizzey, Frenna, Childsplay en heel wat andere bekende artiesten gaat er zeker de hele dag gedanst worden om de zomer af te sluiten! Lijkt jou dit een leuk feestje? Er zijn nog tickets beschikbaar!

TikTak 2019

© TikTak

9: Genesis (Zaterdag 21 september – Eindhoven)

Maak de groei van Hardstyle mee met Genesis in het Klokgebouw in Eindhoven. Met drie verschillende area’s en een grote reeks aan Hardstyle legends met elk hun eigen tijdperk! Dit gaat van het jaar 2001 door tot het jaar 2013. Alleen maar classic’s dus! Lekker de hele avond stampen met bijvoorbeeld Noisecontrollers of Ran-D? Check dan hier onze Genesis pagina voor tickets en de volledige line-up.

Genesis

© Genesis by B2S

10: Supremacy (Zaterdag 28 september – Den bosch)

Ben jij gek op live hardstyle en rawstyle sets? Bij Supremacy in de Brabanthallen is het grootste deel van de line-up live acts! Daarnaast worden er ook speciale shows gegeven door onder andere Gunz for Hire en Warface. Supremacy belooft dit jaar groots uit te pakken. Lijkt je dit wat? Er zijn nog steeds tickets beschikbaar voor het event in Den Bosch. Check ook meteen even de line-up en andere info!

© Supremacy by Art of Dance

Kortom, genoeg festivals voor de het afsluiten van het zomer festivalseizoen! We hopen dat er iets voor je bij zit, anders kun je altijd nog even de gehele festival agenda checken! Kan je deze maand geen feestjes meepakken? Niet getreurd! In oktober begint het indoor festival seizoen en zijn er nog genoeg feestjes om naartoe te gaan!

5 september 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter