• Tickets
  • Line-up
  • Locatie

Essential Festival

Essential Festival
StadMaastricht
LocatieRecreatiepark Oost-Maarland
DatumZaterdag 7 september 2019
Tijd13:00 - 23:30
Prijs€43,69
Leeftijd16+
OvernachtingZoek een hotel in de buurt
Zonnebrilbestel nu je festival zonnebril
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • Locatie

Essential 2019

Essential Festival keert terug op zaterdag 7 september! Dit keer wordt het georganiseerd op Recreatiepark Oost-Maarland, heerlijk aan een meer net onder Maastricht. Lees hier alles over de start van de kaartverkoop en bekendmaking van de line-up.

Tickets

De reguliere kaartverkoop is begonnen! Tickets worden verkocht in fases, dus wil je geld besparen? Zorg dan dat je kaartje op tijd koopt. Koop nu hier je kaarten en ontvang per ticket een voucher van New York Pizza t.w.v. €13 (binnen 7 dagen in je mail).

Line-up

Alle artiesten van Essential 2019 zijn bekend gemaakt! Verwacht van alles wat: dance, pop, hardstyle, techno en urban. Check hier de indeling per stage, de timetable volgt nog.

Plattegrond

Ben je benieuwd waar de stages, barren, toiletten en muntverkoop bevinden? Check de festivalmap van Essential.

plattegrond-essential

Aftermovie

Een prachtig festival met als thema ‘The Hidden Paradise’. Dit jaar mogen we zelfs een half uur langer genieten op het festival want het duurt tot half 12! Met maar liefst 5 stages beloofd het een heerlijk festival te worden waar niet alleen muziek belangrijk is. Elke stage heeft zijn eigen unieke thema en design. Maak nieuwe vrienden, verdwaal tussen de stages en geniet van dit mooie festival zoals jij dit wil! Check hieronder de Official Trailer, Line-up en de Aftermovie van vorig jaar!

Trailer

Line-up

Aftermovie 2015

Locatie


Heb je vragen over Essential Festival? Laat het weten!