De Sleep Rave Track van Mr.Belt & Wezol

De Sleep Rave Track van Mr.Belt & Wezol

Zondag 29 oktober ging de wintertijd in. De klok ging terug van 03:00 uur naar 02:00 uur. Die verandering van tijd is berucht voor het verstoren van het biologische slaapritme, en daarom had Samsung samen met Slaapexpert Dr. Els van der Helm en Nederlandse DJ duo Mr. Belt & Wezol dit project gestart. Wij van Festival Fans waren ook uitgenodigd om mee te doen aan dit project en hoe we dat hebben ervaren kan je hier lezen.

De Sleeprave

Ons werd gevraagd om met de Samsung Galaxy watch 6 de slaapgegevens elke dag te meten en sturen naar Samsung voor 7 dagen lang. Ook hebben we onze gegevens van tijdens de sleep rave gestuurd naar Samsung. Hoe de hele ervaring was van de sleep rave en alles daarvoor kun je uitgebreid lezen in het sleep rave report.

samsung-sleep-rave

Sleeptrack

Met alle sleepgegevens verzameld was het tijd voor Mr. Belt & Wezol om samen met Dr. Els van der Helm te gaan kijken naar de slaapgegevens om een track te maken die kan helpen met het slapen. De track die ze hebben gemaakt is op zondag 29 oktober om 12:00 uur uitgekomen en die kan je hier beluisteren. De track duurt 1 uur en 30 minuten lang en ze hebben hiervoor geluiden gebruikt die je zouden moeten helpen tot rust te komen, waaronder regen geluiden en nachtelijke geluiden. Ik vond het een erg interessant en leuk project om aan mee te hebben mogen doen, en ik vind dat de sleeptrack er goed uit is gekomen.

30 oktober 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter