Defqon.1 2023: Bereid je voor op het ultieme harder styles avontuur!

Defqon.1 2023: Bereid je voor op het ultieme harder styles avontuur!

Aankomend weekend is het dan eindelijk zo ver, Defqon.1 Weekend Festival komt terug met een epische editie! Bereid je voor op het ultieme harder styles avontuur, dat je naar ongekende hoogten van euforie zal brengen. Defqon.1 presenteert dit jaar de grootste line-up ooit. Met meer dan 350 artiesten verdeeld over 11 stages moet dit een goed feestje worden! Durf jij the Path Of The Warrior te nemen?

Bezoek je Defqon.1 dit jaar op zaterdag? Dan mag je POWER HOUR zeker niet missen. Dit zijn de meest intense 60 minuten van Defqon.1, vliegende opblaasballen en een en al gekkigheid. Je hebt geen keus, je moet een uur lang knallen en al je energie geven!

Ieder jaar wordt er ook een festival anthem geproduceerd door een van de Dj’s die optreden op het festival. De afgelopen 3 jaar was het de schone taak aan D-Block & S-te-Fan, maar dit jaar is het stokje overgedragen aan Sub Zero Project. Speciaal voor deze editie van Defqon.1 maakte de artiest de track ‘Path Of The Warrior’.

Op Defqon.1 is er voor iedere liefhebber van de hardere stijlen wat te vinden. Van Raw Hardstyle tot aan Frenchcore en van Terror tot aan Early Rave. De 11 stages hebben allemaal hun eigen stijl (en hun eigen kleur).

Het gaat volle bak worden! Defqon.1 is namelijk compleet uitverkocht en zelfs alle hotels, vakantieparken en campings in de omgeving zijn ook allemaal vol.

Mocht je nog geen vervoer hebben naar Biddinghuizen, boek dan nu een bus ticket en ga zorgeloos op pas. Het is mogelijk om een los bus ticket te kopen via de website van Q-dance, of je kunt je eigen busreis organiseren!

20 juni 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter