Dit is de line-up van DGTL Amsterdam 2023!

Dit is de line-up van DGTL Amsterdam 2023!

DGTL Festival Amsterdam keert in in 2023 weer terug op de NDSM-werf in Amsterdam. Op 3 januari heeft de organisatie haar volledige line-up voor de editie bekend gemaakt en het zijn niet de minste namen. DGTL keert jaarlijks terug tijdens het paasweekend (7 t/m 9 april). Het wordt de 10e editie van het festival, waarbij je maar liefst acht podia kan bezoeken. De Early Birds zijn er al doorheen en de volgende fase met tickets is gestart!

Line-up

Check hier een aantal van de namen die op DGTL Amsterdam 2023 komen:

Ben jij nou benieuwd geworden naar de volledige line-up van DGTL Amsterdam 2023? Bekijk deze dan hier!

Tickets

De tickets voor DGTL zullen na bekendmaking van déze line-up er wel snel uitvliegen! Hoe langer je wacht met kopen, hoe duurder en schaarster de tickets worden. Wees er dus op tijd bij om jouw ticket(s) te bemachtigen. Je kunt tickets kopen voor de losse dagen of als je een echte ‘die-hard’ bent ga je natuurlijk gewoon het hele weekend. Haal hier je tickets.

Duurzaamheid & Veiligheid

DGTL gaat zich dit jaar ook weer inzetten om een compleet circulair dancefestival te worden. De afgelopen jaren is de organisatie veel bezig geweest om de uitstoot van het festival naar 0 te krijgen. De laatste stap ligt nu bij de bezoekers, bewustzijn creëren zodat ook zij zich aan de maatregelen houden en zo min mogelijk uitstoot.

Iedereen moet zich elk moment welkom voelen bij DGTL. Het DGTL-team streeft ernaar inclusief te zijn voor elk gender, ras/etnische afkomst, seksuele geaardheid, genderidentiteit of -expressie, culturele achtergrond, religieuze overtuiging, leeftijd, fysieke of mentale capaciteiten. In 2022 deden ze dit al door bepaalde ‘Safe Spaces’ op te zetten. Hier gaat de organisatie in 2023 dan ook mee door voor een grotere inclusiviteit.

Wij zijn afgelopen jaar ook op DGTL geweest. Lees onze ervaring hier. Zien we jou terug op DGTL 2023?

3 januari 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter