Dit zijn de top 10 dikste aftermovies voor tijdens je quarantaine!

Dit zijn de top 10 dikste aftermovies voor tijdens je quarantaine!

Het duurt nog tot minstens 1 juni voor het ”normale” leven weer begint, en daarbij is het nog niet uitgesloten of deze periode nog wordt verlengd. Afijn, je moet je in deze tijd van verveling toch enigszins zien te vermaken. Daarom hebben wij in dit lijstje de 10 dikste aftermovies van 2019 opgesteld zodat je weer even kunt (na)genieten van de mooiste momenten op een festival.

1. Tomorrowland 2019


Een festival dat wereldwijd bekend staat als misschien wel hét beste festival ter wereld, moet natuurlijk ook een klapper van een aftermovie presenteren. En dat is nou juist waar Tomorrowland goed in is, het overbrengen van allerlei emoties en het delen van de meest bijzondere momenten op het festival. Je zult wel even zoet zijn met deze geweldige video, hij duurt namelijk zo’n 25 minuten! Wat ons betreft steekt deze aftermovie er met kop en schouders boven uit en wij kijken alweer uit naar de volgende video.

2. Sziget 2019


Een van de grootste festivals ter wereld: Sziget in Hongarije. Het is hun gelukt om de sfeer en de mooiste momenten in slechts 2 minuten te tonen aan de buitenwereld, kort maar krachtig. Het is ronduit indrukwekkend hoe de makers van deze video zo veel prachtige momenten hebben weten vast te leggen en daarna te hebben gebundeld tot een krachtig filmpje van (maar) 2 minuten!

3. Zwarte Cross 2019


Ook dit jaar heeft de Zwarte Cross de lat voor zichzelf verhoogd. Het is heel leuk om te zien dat de Zwarte Cross wederom zo veel tijd en moeite in hun aftermovie heeft gestoken. We zullen niet te veel woorden vuil maken aan deze aftermovie, we raden je sterk aan om deze eens te bekijken! Zo maar een gratis tip van Team Festival Fans! 😉

4. Defqon. 1 2019


Een aftermovie van één uur lang? Oh ja zeker! Defqon. 1 flikt het gewoon! De makers van deze video nemen je mee op een intense reis van meer dan een uur lang! Pak wat drinken en een bak chips en geniet mensen. Je zult deze aftermovie ervaren op een manier alsof je er echt bij bent op dat moment!

5. WOO HAH! 2019


Houd jij van Hip-Hop? Dan mag je deze zeker niet missen! WOO HAH! is namelijk hét grootste Hip-Hop festival van Nederland dan wel niet Europa. Met jaarlijks vele bezoekers uit binnen- en buitenland is het de maker van de video gelukt om zo veel mogelijk sfeer impressies te verwerken in de aftermovie! In slechts 2 minuten krijg je een allround indruk van het festival en alles daar om heen!

6. Rock Werchter 2019


Dit Belgische rockfestival genaamd Rock Werchter moet je ooit een keer hebben bezocht als festival fan zijnde! Heb je hier tóch geen behoefte aan, bekijk dan even de magische aftermovie van de afgelopen editie. Van deze video krijg je een warm en gelukkig gevoel, doordat de makers van de video verschillende bezoekers aan bod laten komen met verschillende gave grafics en mooie emoties, zeker de moeite waard om even te checken!

7. Awakenings Festival 2019


Inmiddels is Awakenings uitgegroeid als grootmacht binnen de techno scene en organiseert veel feesten en festivals binnen de Nederlandse grenzen, zo ook het jaarlijks terugkerende Awakenings Festival. Veel technoliefhebbers van over de hele wereld bezoeken dit festival. De makers van de video laten alle elementen van het festival goed na voren komen en zijn er veel mooie mensen, artiesten en stages te zien. Aanrader dus!

8. Kappa Futur Festival 2019


We blijven nog even binnen de technomuren. Dit is namelijk Kappa Futur Festival in Italië, dit festival staat op de bucketlist van menig technoliefhebber. Het festival staat bekend op haar industriële locatie midden in de Noord-Italiaanse stad, Turijn. Ook hier heeft het festival bezoekers van over de hele wereld, de video geeft een goede impressie van het terrein, artiesten en natuurlijk de bezoekers.

9. Paaspop 2019


Het avontuur genaamd Paaspop. Zo luidt de titel van de aftermovie van Paaspop 2019. In een ruim 7 minuut durende video laten de makers alle kanten van Paaspop 2019 aan bod komen. Van hoe je het festival betreed tot alle bijzondere mensen die het festival bezoeken. Paaspop is jaarlijks dé opener van het festivalseizoen en dat is ook duidelijk te zien aan het enthousiasme van de bezoekers!

10. Pinkpop 2019


Een van de grootste festivals van Nederland mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Pinkpop is altijd razend snel uitverkocht en er komen jaarlijks duizenden bezoekers op af. Pinkpop is ook een bucketlist puntje van menig festivalliefhebber en moet je dan ook ooit eens hebben bezocht. In de aftermovie krijg je een goede sfeerimpressie van het festival, het terrein, de muziek, de artiesten en de bezoekers. Veel plezier met het checken van deze aftermovie!

27 maart 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter