Down The Rabbit Hole bevestigd 26 nieuwe namen

Down The Rabbit Hole bevestigd 26 nieuwe namen

Nóg een reden om in de zomer daar beneden naar het konijnen hol te gaan want Down The Rabbit Hole komt vandaag met maar liefst 26 nieuwe namen!

Met de 26 nieuwe namen is het programma bíjna zo goed als af. De organisatie maakte vandaag bekend dat onder andere Janalle Monae, Grace Jones, Balthazar, De Staat en Ronnie Flex & Deuxperience het weekend van 5 juli de podia van DTRH betreden. Maar dat is zeker nog niet alles. Benieuwd naar de gehele line-up? Check de festivalfanspage van Down The Rabbit Hole.

Down The Rabbit Hole maakte eerder al bekend dat ook onder andere Thom Yorke, Foals, Vampire Weekend en Editors zullen optreden. Hou je onze website in de gaten? Want alle nieuwtjes, namen, programma’s en line-ups worden hier bekend gemaakt. Down The Rabbit Hole maakt binnenkort ook bekend wat er allemaal op de veldjes gaat gebeuren, so stay tuned.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van DTRH. Voor een weekendkaart betaal je € 164,-, exclusief 10 euro servicekosten. Nieuwsgierig hoe Festival Fans het konijnenhol vorig jaar ervaart heeft? Check hier het report. Zien we jullie 5 t/m 7 juli in Beuningen?

via GIPHY

 

21 februari 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter