Een paar van de beste festivals om naar uit te kijken dit jaar

Een paar van de beste festivals om naar uit te kijken dit jaar

Het is alweer 2022 en dat betekent een nieuw jaar vol festivals. Vorig jaar waren er minder festivals dan dat we hadden gehoopt, maar hopelijk kunnen we dat allemaal dit jaar inhalen. Wij hebben een paar van de beste festivals die op onze festival agenda staan en dit jaar plaatsvinden alvast op een rijtje gezet.

Paaspop

Paaspop vindt plaats in Schijndel op 15, 16 & 17 april 2022. Het festival staat bekend om de prachtige en uitbundige decors waarvan een groot deel elk jaar word hergebruikt. De organisatie heeft al een gedeelte van de line-up bekend gemaakt. Een paar van de artiesten die we in ieder geval mogen verwachten zijn The Chainsmokers, The Opposites, Davina Michelle, Eagles of Death Metal, Maan en nog veel meer.

Mystic Garden

Op 18 juni 2022 viert Mystic Garden haar 10 year anniversary in Amsterdam Sloterpark. Ieder jaar wordt deze locatie weer tot een magische wereld omgetoverd met sprookjesachtige acts, betoverende aankleding en verschillende optredens. De line-up moeten we nog even op wachten want deze is nog niet bekend gemaakt, wel kan je je al pre-registreren voor de kaartverkoop.

Mysteryland

Mysteryland vindt plaatst van vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus 2022 in Amsterdam. Tijdens Mysteryland kan je genieten van verschillende muziekgenres. Muziekgenres die er onder andere worden gedraaid zijn techno, urban, hardstyle, dance, hiphop en electro. Het festival is al uitverkocht, maar er kunnen nog tickets vrijkomen van de aangevraagde refunds. Je kan je al aanmelden voor de wachtlijst.

Awakenings

Awakenings keert terug tijdens Pasen en de Zomer. Tijdens Pasen is Awakenings Easter en dit vindt plaats op 16 & 17 april 2022. De kaartverkoop is al van start gegaan en de line-up is ook al bekend gemaakt. Awakenings Summer Festival is drie dagen, namelijk op 29, 30 & 31 juli 2022. De kaartverkoop hiervan start in januari en tegen die tijd zal de line-up ook bekend worden gemaakt.

Tomorrowland

Tomorrowland organiseert  in plaats van twee festivalweekends, drie festivalweekends. Dit is wel eenmalig, maar dat betekent dus dat Tomorrowland 12 dagen plaatsvindt in de zomer van 2022. De datum voor het eerste en tweede weekend staan al vast. Deze zijn namelijk van 22 t/m 24 juli en van 29 t/m 31 juli.

Defqon.1

Defqon.1 presenteert een weekendfestival van maar liefst vier dagen. Het festival vindt plaats van 23 t/m 26 juni 2022. Voor het eerst zal het festival zijn van donderdag t/m zondag. We kunnen dat weekend een recordaantal artiesten verwachten en verschillende specials en shows.

Natuurlijk staan er dit jaar nog veel meer super leuke festivals op de agenda dus vergeet deze vooral niet te checken.

30 december 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter