Een weekend vol met festivals!

Een weekend vol met festivals!

Dit weekend staat weer in het teken van een paar heerlijke festivals! Het weerbericht laat zien dat het gelukkig wel droog blijft en misschien zelfs een beetje zon! We hebben weer alle festivals van dit weekend voor jullie op een rijtje gezet. 

Fairytale Festival

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei viert Fairytale Festival hun vijf jarig jubileum. De organisatie zal dus groots uitpakken om Fairytale extra goed te vieren. De line-up van Fairytale festival is al bekend. Zo zal je op de vrijdag Mental Theo, Zany en Buren Van De Brandweer horen. Tony Junior, Freddy Moreira en La Fuente zijn één van de artiesten die er op de zaterdag zijn. De early bird kaartjes zijn al helemaal uitverkocht. Een regular combi ticket kost €42,95

Geheime Liefde

Geheime Liefde vindt dit jaar niet één maar twee dagen plaats. Op zaterdag 11 en zondag 12 mei zal er weer flink gefeest worden in Utrecht. Zoals elk jaar blijft het programma geheim. Je kunt vooral house, disco en techno verwachten. Geheime Liefde is helaas al helemaal uitverkocht. Wil je nou toch nog heel graag naar het festival dan kan je het best voor tickets kijken op Ticketswap.

Music on Festival

Ook op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei vindt Music On Festival plaats in Amsterdam. Het festival zal beginnen om 12:00 uur en eindigen om 23:00 uur. De line-up voor Music On Festival is al helemaal bekend! Op de vrijdag kan je gaan genieten van Jesse Calosso , Joey Daniel en Steve Lawler. Jamie Jones , Loco Dice en Marco Carola zijn er op de zaterdag. De zaterdag tickets zijn helaas al helemaal uitverkocht. Een zondag ticket kost €37,00.

Wildebras Festival

Op zaterdag 11 mei is er een nieuw festival in Oegstgeest: Wildebras! De line-up is al bekend. Er zijn vier stages met heerlijke muziek. Je kan gaan genieten van Bizzey, Johnny 500, Abstracten Jonna Fraser. De kaartverkoop voor Wildebras is al even bezig. Een late ticket kost €37,50.

Phoenix Festival

Phoenix festival keert dit jaar terug op zaterdag 11 mei met als thema: Rebels of the Road. Phoenix is een van de weinige Nederlandse festivals die vanaf 16 jaar en ouder toegankelijk is. Er zijn vier areas met heerlijke muziek. Je kan gaan genieten van Rebelion , Radical Redemption en Saphera . De kaarten zijn al in de verkoop en een regular ticket kost €48,88.

 

9 mei 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter