Eerste proeffestivals op 13 en 14 maart bij Walibi

Eerste proeffestivals op 13 en 14 maart bij Walibi

Check onze nieuwe festival blog voor de laatste ontwikkelingen over corona in 2022.

Steeds meer mensen worden gevaccineerd, de eerste ticketsales zijn al begonnen en nu staan ook de eerste proeffestivals op het programma! Goed nieuws dus voor alle festivalfans! Zaterdag 13 en zondag 14 maart staan de eerste test festivals op het programma op het terrein van Walibi Holland, waar normaal Lowlands & Defqon.1 Festival georganiseerd worden.

Dance & Pop Festival

Op zaterdag vindt er een dance festival plaats in Biddinghuizen, zondag wordt er geëxperimenteerd met een popfestival met publiek. In totaal mogen er bij deze events 1.500 bezoekers per dag aanwezig zijn. Het publiek wordt verdeeld in zogenaamde bubbels met een eigen ingang, wc etc. De test festivalbezoekers dienen zich verder aan meer regels te houden zoals het dragen van een mondkapje en het ondergaan van een test voor het event. Met behulp van een tag, die alle bezoekers bij de ingang krijgen, kan bekeken wat voor effect het coronavirus heeft op het festival.

MOJO en ID&T

In samenwerking met Fieldlab Evenementen worden de evenementen opgezet met de festivalorganisatoren MOJO en ID&T, bekend van meerdere grote festivals. Binnenkort komt er meer informatie over het programma en de kaartverkoop. De kans is groot dat de vraag naar tickets voor deze twee test festivals zeer groot is. Het laatste festivals is namelijk alweer een tijdje geleden…

15 februari 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter