• Locatie

Georgie’s Garage Winterfestival

Georgie’s Garage Winterfestival
StadAmsterdam
LocatieCentrum
DatumZaterdag 17 november 2018
Tijd13:00 - 23:00
Prijs€ 39,50
Leeftijd18+
Bestel hier je oordopjesBestel hier je oordopjes
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Locatie

Deze pagina gaat over het Georgie’s Garage Winterfestival wat in 2018 voor het laatst werd gehouden. Benieuwd naar het festival van Georgie’s op 3 * 4 september 2021? Check dan de speciale festivalpagina.

Georgie’s Garage Winterfestival 2018

Als je goed om
je heen kijkt
zie je dat alles
gekleurd is.

Op 17 november vindt het Georgie’s Garage festival plaats. Voor de onbekenden: Georgie’s is eenkleinschalig, alternatief festival dat je absoluut niet mag missen. Het feestje is van de mysterieuze Georgie; een Amsterdams figuur dat twee keer per jaar een liefdevol en creatief muzikaal feest viert.

Garage
Deze winter vindt het festival plaatst in een garage die bestaat uit een aaneenschakeling van oude loodsen, hallen en gebouwen die samen een kleurrijk doolhof vormen. Kortom: een locatie waar de trouwe Georgie fan zich thuis zal voelen.

Thema
Als vanouds is er ook tijdens de wintereditie van 2018 een rariteitenkabinet aan theateracts en creatieve installaties opgetrommeld binnen het thema van deze editie: de Georgiaanse Rave. Verwacht een op de jaren negentig geïnspireerde, fluoriserende, kleurrijke chaos, op een hedendaagse artistieke manier uitgevoerd.

Muziek
De music is gevarieerder dan gevarieerd. Van elektronisch tot live en van house tot live funk en wereldmuziek. We like!

Locatie

De locatie is vooralsnog geheim. Georganiseerd vervoer wordt door de organisatie geregeld: vanaf station Amsterdam Sloterdijk kunnen de Georgianen een pendelbus nemen naar de bestemming vlakbij Amsterdam of vanaf Centraal station een boot. Daarnaast is er een samenwerking gerealiseerd met Taxicentrale TCA: voor een vaste prijs kunnen bezoekers zich naar de voor hen nog onbekende plek laten brengen.


Heb je vragen over Georgie’s Garage Winterfestival? Laat het weten!