Tomorrowland Winter

Tomorrowland Winter
PlaatsHuez
LocatieAlpe d'Huez
DatumZaterdag 14 t/m zaterdag 21 maart 2020
Tijd12:00 - 00:00
Prijs€685
Leeftijd18+
Bestel nueen outfit, oordopjes en campingspullen
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • Locatie & Accommodaties

Tomorrowland Winter 2020

Na een succesvolle en uitverkochte eerste editie keert Tomorrowland Winter in 2020 weer terug! Het festival zal dan plaatsvinden van zaterdag 14 t/m zaterdag 21 maart, opnieuw in het skigebied van Alpe d’Huez. Waar het vorige keer dus een lang weekend plaatsvond, wordt het festival nu een hele week lang georganiseerd.

Tickets

Evenals het festival in de zomer is Tomorrowland Winter enorm populair. Houdt de kaartverkoop dus goed in de gaten. Je kunt automatisch updates ontvangen door op het hartje te klikken.

Line-up

Verwacht de grootste namen uit de EDM scene. De vorige editie waren o.a. Afrojack, Armin van Buuren en Dimitri Vegas & Like Mike aanwezig.

Aftermovie

De aftermovie van de eerste editie van Tomorrowland Winter staat al online. Hiermee krijg je een goede impressie van hoe zo’n festival in de bergen er aan toe gaat.

De eerste editie van Tomorrowland Winter zit er op. De

Tomorrowland organiseert op 13 t/15 maart een nieuw festival in de bergen: Tomorrowland Winter. Het Franse dorp Alpe d’Huez zal die week, met 30.000 festivalgangers, volledig in Tomorrowland sferen zijn. Lees hier alvast de laatste info.

Tickets
De pre-registratie is gesloten en de ticketsale open!

Er zijn twee pakketten beschikbaar zijn:

  • Mysterious 7-day (zaterdag 9 – zaterdag 16 maart)
  • Fascinating 4-day (woensdag 12 – zaterdag 16 maart)

Je kunt vervolgens kiezen om met de bus, vliegtuig of eigen vervoer af te reizen naar Alpe d’Huez. Prijzen voor deze experiences lopen dan uiteen van enkele honderden tot duizenden euro’s, afhankelijk van welk verblijf je kiest. Hier zit dan appartement, ticket en skipas bij inbegrepen.

Line-up
De grote namen uit de dance wereld zullen zich weer op Tomorrowland verzamelen. Tot nu toe zijn de volgende artiesten bekend gemaakt:

Afrojack
Armin van Buuren
Dimitri Vegas & Like Mike
Joris Voorn
Kölsch
Lost Frequencies
Martin Garrix
Nervo
Steve Aoki
Sunnery James & Ryan Marciano

Trailer


Locatie & Accommodaties


Heb je vragen over Tomorrowland Winter? Laat het weten!