Vestrock

Vestrock
PlaatsHulst
LocatieEiland Buitenvest
DatumVrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni 2019
Tijd12:00 - 01:00
Prijs€67,50 (weekend)
LeeftijdAlle leeftijden
Bestel nueen outfit, oordopjes en campingspullen
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • Locatie & Accommodaties

Vestrock 2019

In 2019 vindt de jubileumeditie van Vestrock plaats! Het Zeeuwse festival bestaat dan namelijk 10 jaar. De data kun je al in je agenda zetten: van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni. Er staan al wat mooie headliners op het programma voor vrijdag en zaterdag. De zondag van Vestrock is speciaal gericht op kinderen.

Tickets

De kaartverkoop voor Vestrock 2019 is gestart, bekijk hier alle prijzen:

Wacht niet te lang met het kopen van je kaartje. De kans is namelijk groot dat Vestrock dit jaar (vroeg) gaat uitverkopen.

Koop ticket(s)

Line-up

Een groot deel van de line-up is al bekend gemaakt. Bekijk hier het programma per dag. Voor de grootte van het festival is de line-up zeer indrukwekkend!

Locatie

Hulst is een echt vestingstadje in Zeeuws-Vlaanderen. Net buiten de vesting ligt het prachtige festivalterrein. Met het OV is Hulst wat lastig bereikbaar, vanuit Breda rijdt er wel een bus. Natuurlijk kun je ook met de auto komen.

Aftermovie

Meer info

Een heel weekend lang genieten van Vestrock? De gezelligste manier om Vestrock te beleven is op de camping, op steenworp afstand van het festivalterrein.

Lees meer over eerdere edities:

Het eerste weekend van juni is het weer zo ver: Vestrock. Op het eiland net buiten de vestingstad Hulst wordt er dan weer een gevarieerd muziekprogramma georganiseerd.

Tickets
De volgende kaartjes zijn te koop:

  • Vrijdag: €46,50
  • Zaterdag: €51,50
  • Vrijdag + Zaterdag: €66,50
  • Zondag: €26,50
  • Camping: €16,50

Kinderen t/m 11 jaar mogen op vrijdag en zaterdag gratis naar binnen!

Line-up
Het complete programma is bekend! Bekijk hier de line-up per dag. Zoals je kunt zien staat de zondag volledig in het teken voor de kinderen.

Aftermovie

Locatie & Accommodaties


Heb je vragen over Vestrock? Laat het weten!