Extra vierde dag én volledige line-up Defqon 1. at Home

Extra vierde dag én volledige line-up Defqon 1. at Home

Na een historische eerste editie in 2020 keert Defqon 1. at Home in het laatste weekend van juni 2021 (donderdag 24 t/m zondag 27 juni) terug. Met de volledige line-up die op donderdag 27 mei is aangekondigd belooft het de meest spectaculaire Defqon 1. thuiservaring tot nu toe te worden. Q-Dance heeft ook met trots aangekondigd dat er voor het eerst in de geschiedenis van Defqon 1. een extra vierde dag wordt toegevoegd aan het weekendfestival dat in 2022 (mogelijk) weer fysiek plaatsvindt.

Volledige line-up

Defqon 1. staat bekend als grootste Hardstyle evenement van de wereld. Ieder jaar weten Q-Dance én uiteraard de artiesten van wereldklasse er een bizarre show van te maken. ‘De line-up bestaat uit meer dan 100 artiesten, variërend van hardstyle helden zoals D-Block & S-te-Fan tot genre pioniers zoals Angerfist en grensverleggende duo’s zoals Frequencerz en Sub Zero Project, biedt voor iedere liefhebber van de hardere stijlen wat wils.‘ – Aldus Q-Dance. Hieronder is de volledige line-up van Defqon 1. at Home te bewonderen.

Defqon 1. at Home 2021

Extra vierde dag

Na het festival twee keer te hebben moeten uitstellen, heeft Q-Dance de Defqon 1. fans verrast met een extra vierde dag die wordt toegevoegd aan de editie in 2022. Voor het eerst in de geschiedenis vindt het weekendfestival 4 dagen lang plaats, namelijk van donderdag 23 t/m zondag 26 juni 2022. Sander Bijlstra, Managing Director bij Q-Dance zegt: “Omdat we al erg lang bezig zijn met de voorbereiding, zijn we erg blij dat we eindelijk de uitbreiding van Defqon.1 mogen aankondigen. Dit nieuwe hoofdstuk geeft ons de mogelijkheid om nog meer unieke ervaringen aan te bieden aan onze community en om het merk Defqon.1 te laten groeien en verder te ontwikkelen”.

Defqon 1. at Home

Q-Dance Network app

In de gloednieuwe Q-Dance Network app is genoeg content beschikbaar om van deze Defqon 1. at Home de meest memorabele editie ooit te maken. Naast optredens kunnen fans van over de hele wereld o.a. de speciale voorvertoning van POWER HOUR ’the movie’ bekijken. Daarnaast zijn er vele andere extra’s te vinden in de app, zoals: The Gathering, Warrior Workout, The Endshow, Defqon.1 Legends en een enorme Closing Ceremony. Kortom: Dit gaat wederom een editie worden die je niet snel gaat vergeten!

 

 

28 mei 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter