Festival voucher kopen zonder risico’s

Festival voucher kopen zonder risico’s

Sinds 21 april is het officieel bekend dat alle festivals en evenementen zijn afgelast tot 1 september, uiteraard staat de volksgezondheid bovenaan maar voor de evenementenbranche was en is dit een zeer harde klap in het gezicht. Het heeft voor iedereen die ook maar iets met evenementen te maken heeft grote gevolgen en iedereen vraagt zich af hoe lang het nog zal duren. De meeste festivals en evenementen kunnen hun oorspronkelijke editie verplaatsten naar 2021 maar lang niet iedereen gaat hier zonder kleerschuren van af komen…

Veel organisatoren merken een soort terughoudenheid bij de consument, veel mensen zijn bang hun geld kwijt te raken en weten niet waar ze aan toe zijn. Is het wel slim om nu een kaartje te kopen? Bij veel consumenten is het niet duidelijk dat de evenementenbranche nu juist de hulp en steun hard nodig heeft van de consument om te kunnen blijven bestaan. Veel mensen zien dat helaas niet… En juist daarom wil het bedrijf 24&More samen met haar partners met een zekerheid komen voor de consument genaamd #staysafevoucherWat is het doel hier dan precies van? De evenementenbranche een duwtje in de rug te bieden om zo de economische impact op te vangen en daarmee ervoor te zorgen dat de consument zonder risico’s een voucher/ticket kan kopen.

Zonder risico’s?

De Stay Safe voucher is een idee en initiatief dat de festival fan en consument beschermt. Zo kunnen zij zonder enige risico’s of complicaties een voucher kopen voor je favoriete evenement of festival. Deze voucher wordt pas geldig zodra het festival groen licht krijgt en dus zal plaatsvinden. Door middel van dit initiatief hebben de festival fans zekerheid op een ticket en krijgen de organisatoren de financiële steun die zij nodig zullen hebben zodra het coronavirus de achterdeur heeft gevonden.

Gaat het evenement of festival waarvoor jij een voucher hebt gekocht uiteindelijk echt niet meer door? Dan heeft de festival liefhebber op dit moment twee opties, namelijk de festival fan kan zijn of haar gekochte voucher doneren aan de desbetreffende organisatie of ze kunnen er voor kiezen het volledig betaalde bedrag terug te laten storten op de rekening waarmee de aankoop is verricht.

Deelnemende festivals
Veerplas Festival
Oranje Koningsdag

Ben jij benieuwd naar welke andere evenementen en festivals zijn aangesloten bij dit initiatief of zou je graag meer informatie willen over het initiatief? Bekijk dan even de website van 24&More!

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter