Festivals dit weekend (5, 6 & 7 november)

Festivals dit weekend (5, 6 & 7 november)

Afgelopen week was het even spannend om wat de nieuwe maatregelen zouden worden, maar gelukkig mogen we dit weekend opnieuw dansen op de allerleukste festivals. Deze week staan er maar liefst zes feestjes op onze festival agenda waar jij naar toe kan!

Vestrock

Om het weekend af te trappen kan je zowel op vrijdag als zaterdag naar Vestrock. Dit feestje is in Hulst en kan door iedereen bezocht worden want het is voor alle leeftijden. Je hoeft niet bang te zijn dat je het koud zal krijgen want alle stages zijn overdekt en de tenten zijn lekker verwarmd.

 

Boothstock Festival

Boothstock Festival is op zaterdag in Rotterdam. Dit festival heeft maar liefst vijf stages met onder andere een techno, house en hip hop. Het is een outdoor festival, maar gelukkig heeft de organisatie verschillende tenten geplaatst zodat alle dansvloeren overdekt zijn en we lekkere warmen voeten hebben. Dit feestje is helaas wel al uitverkocht, maar mogelijk kan je via TicketSwap nog een kaartje scoren.

 

Wonderland Festival

Wonderland Festival organiseert de grootste Wonderland indoor editie tot nu toe. Dit is het feest voor alle techno, house en tech-house fans en kan je bezoeken op zaterdag 6 november. De locatie voor dit festival is anders dan normaal en vindt plaats in Taets Art Gallery. Een grotere locatie wat betekent meer artiesten en meer acts. Kaartjes kan je niet meer via de website kopen, maar misschien dat je er nog eentje op TicketSwap weet te bemachtigen.

 

REVELATiON!

REBiRTH Events heeft een gloed nieuwe feest aangekondigd, namelijk REVELATiON!. Dit weekend kan jij op zaterdag van dit feestje komen genieten in Tilburg. Voor dit feest kan je nog tickets kopen dus wees er snel bij want het is al bijna uitverkocht!

 

Snakepit

Aankomende zaterdag kan er opnieuw genoten worden van de beste Hardcore in het Klokgebouw in Eindhoven, namelijk tijdens Snakepit. Dit hardcore feest is al uitverkocht, maar mogelijk kan je via TicketSwap nog een kaartje kopen.

 

Bontgenoten Festival

Dit weekend is het Bontgenoten Winter Weekender Festival in Eindhoven. Dit festival is twee dagen lang, namelijk op zaterdag en zondag en heeft zes verschillende stages. Alle stages zijn verwarmd en overdekt. Er zijn nog tickets voor de zondag beschikbaar, helaas is zaterdag wel al helemaal uitverkocht.

 

Het weer

Echt festival weer kan je het niet meer noemen, maar gelukkig zijn de festivals die buiten zijn overdekt en november proof gemaakt. Het wordt het hele weekend rond de 12 graden en er is kans op regen op vrijdag en zondag. Tot nu toe blijft het op zaterdag droog.

Bron foto: Misha Meijer (Facebook Boothstock)

4 november 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter