Festivals weekend 14-16 april

Festivals weekend 14-16 april

In deze blog blikken we weer vooruit op het aankomende festival weekend. Vorige week werd het outdoor seizoen geopend door Daydream en Rebirth. Deze week staan er drie grote, en totaal verschillende festivals op het programma. Voordeel dit paasweekend: maandag vrij, dus daar hoef je zondag geen rekening mee te houden. Nadeel: het wordt vrij slecht weer..

weer-15-15-16-april

Paaspop
Dit festival wordt al sinds 1974 (!) georganiseerd in het Brabantse Schijndel. Inmiddels is Paaspop uitgegroeid naar een weekend festival met ruim 50.000 bezoekers. Dit jaar telt het 12 stages met o.a. Doe Maar, Anouk, Chef’Special, De Staat en Kensington in de line-up. Het festival is vooral gericht op pop / rock, maar ook vele andere muziekstijlen zoals dance en techno komen aan bod. De zaterdag kaarten zijn inmiddels uitverkocht, maar alle andere tickets zijn nog beschikbaar.

DGTL
Voor de techno liefhebbers begint het seizoen dit weekend in Amsterdam (NDSM Werf) op DGTL. Dit festival wordt met het jaar populairder, gezien het al een aantal weken is uitverkocht. Je kunt nog een kans wagen door Ticketswap goed in de gaten te houden. Of bezoek het feest later in Barcelona en of Sao Paulo. DGTL Amsterdam telt dit jaar 6 stages, zie de volledige line-up op onze DGTL pagina. (check ook het report van een editie 2015)

Hardshock
Tot slot nog een feest voor de hardcore / hardstyle fans onder ons: Hardshock Festival. Dit festival wordt georganiseerd op Almere Strand en er zijn nog genoeg tickets beschikbaar. Voor €49,50 ben je er bij. Goed om te weten: 6 van de 7 stages zijn indoor, je hoeft dus niet bang te zijn voor de (mogelijke) regen.

12 april 2017

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter