Gaan de festivals met door met Oud & Nieuw?

Gaan de festivals met door met Oud & Nieuw?

Update: Dit artikel is verouderd. In onze nieuwe festival blog over corona in 2022 lees je de laatste ontwikkelingen.

Het aftellen tot het Nieuwjaar is begonnen, maar de vraag is of de festivals die op de festivalagenda staan rond oud & nieuw zullen plaatsvinden en door mogen gaan. Tot nu toe gaan deze nog steeds door, maar het zal allemaal afhangen van de persconferentie die in midden plaatsvindt december.

Feesten met Nieuwjaar

De festivals die momenteel nog op de agenda staan en rond Nieuwjaar zijn, zijn Awakenings, Liquicity en TIKTAK. Awakenings heeft maar liefst vijf festivals gepland staan van 29 december t/m 2 januari. Daarnaast vindt Liquictity Winter Festival tot nu toe nog steeds plaats op 30 december en gaan TIK TAK NYE Amsterdam & Rotterdam ook door op 31 december.

Mochten de festivals doorgaan met oud & nieuw dan is het wel goed om te weten dat deze tot 00:00 duren en je dus om middernacht het festivalterrein moet verlaten tijdens de jaarwisseling.

Wanneer weten we meer?

Op 14 december 2021 wordt de situatie en de huidige maatregelen opnieuw beoordeeld en zal er worden bepaald of er een versoepeling komt, dat de huidige maatregelen blijven of juist strenger worden.
Alle festivals zijn tot nu toe in ieder geval t/m 19 december gecanceld. Zelf denken wij dat door het aantal corona besmettingen dat er nog steeds per dag zijn de feestjes rond oud & nieuw niet door zullen gaan, zeker ook nu met de feestdagen inzicht.

Natuurlijk hopen wij net als ieder ander dat we na 19 december weer de dansvloer kunnen betreden en een dansje mogen wagen en samen met andere mensen het Nieuwjaar kunnen inluiden. Tot die tijd kunnen we niet anders dan hoopvol zijn.

9 december 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter