Georgie’s Garage, deze zaterdag, gecanceld

Georgie’s Garage, deze zaterdag, gecanceld

Jullie hebben het misschien al vernomen – maar zo niet – dan bij deze het treurige bericht: Georgie’s Garage gaat aanstaande zaterdag, 17 november, niet door.

Het geheimzinnige feestje, waarvan de locatie nog niet bekend was, gaat zaterdag niet door omdat er problemen zijn met de brandveiligheid, meld Georgie in een mail naar alle feestgangers: ‘Ik kan het niet mooier maken dan het is. Ondanks een maandenlange voorbereiding, waarbij mijn familie met veel toewijding heeft toegewerkt naar een prachtige editie, zijn onverwachts en voor ons erg kortdag mijn mooie panden om veiligheidsredenen afgekeurd door de brandweer…’. 

Organisator Rob Simons laat aan Het Parool weten: “We voelen ons machteloos. Wij hadden alles op orde. We hadden een omgevingsvergunning aangevraagd en gekregen, een evacuatieplan opgesteld enzovoort. Alle signalen stonden op groen! Maar de verhuurder van het pand moet ook zorgen dat het pand aan bepaalde regels voldoet wat betreft brandveiligheid.”

Met een gebroken hart moeten we dus echt beseffen dat we aanstaande zaterdag geen dansjes mogen doen op het artistieke festival. Komt er een revanche? Daar is Organisator Simons nog niet zeker van. Aan Het Parool laat hij weten dat ‘de organisatie zich beter kan richten op een spetterende comeback in de zomer’. We hope so!

De feestgangers met een ticket hebben afgelopen week hun geld terug gestort gekregen.

Beeld Facebook Georgie’s Garage

12 november 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter