Het eerste weekend van juni eens goed inluiden!

Het eerste weekend van juni eens goed inluiden!

Heerlijk, maar dan ook echt heeerlijk weer is er voorspeld voor dit weekend! Pak je zonnebrand en je leuke zomerkleren maar uit de kast, want dit wordt een fantastisch lang weekend 😉

Hemels Festival

De eerste dag van het heerlijke lange weekend! Hemels festival vindt op donderdag 30 mei plaats in Leeuwarden. Het festival is 16+, dus dat is ook nog eens leuk voor de jongeren onder ons! Kris Kross Amsterdam, La Fuente en Jebroer zijn één van de artiesten die er weer een heerlijk feestje van zullen maken. De kaartverkoop is al begonnen. Voor €16,25 heb jij al een ticket voor Hemels Festival.

Heaven Open Air

Ook dit jaar staat Heaven Open Air weer op het programma op Hemelvaartsdag. Het festival vindt plaats in Heerenveen.  Er zijn vier stages met verschillende stijlen van muziek. Zo kan je gaan genieten van  Snelle, Bizzey en Deetox. De kaarten zijn ook al in verkoop. Een regular ticket kost €31,40.

Dancetour Lelystad

Op donderdag 30 mei is er weer een editie van Dancetour in Lelystad! Het festival is gratis en toegankelijk voor iedereen. Bizzey , Tony Junior en Outsiders zijn één van de artiesten die er weer een heerlijk feest van zullen maken.

Dauwpop

Ook op de heerlijke vrije donderdag vindt de 25e editie plaats van Dauwpop. Dauwpop is een festival met (inter) nationale top acts met als locatie de bossen van het Overijsselse Hellendoorn. Het festival kent 6 stages met fantastische artiesten. Kaiser Chiefs, Kraantje Pappie, Navarone, Yung Felix en Merol. Ook zijn de kaarten voor Dauwpop al in de verkoop gegaan. Daardoor is het festival helaas al helemaal uitverkocht.

Losjes Hemelvaart

Op donderdag 30 mei keert Losjes terug naar de Tramkade in Den Bosch. Je hebt toch een dag vrij, dus waarom die dag dan niet gelijk gebruiken voor een heerlijk festival 🙂 Er zijn twee stages met heerlijke house en techno muziek. David Vunk, Marsellus en ROD zijn één van de artiesten. Een regular ticket kost €28,00.

Subcultuur Hemelvaart Festival

Op donderdag 30 mei staat het Hemelvaart Festival van organisatie Subcultuur weer op het programma. Ook hebben ze dit jaar weer een prachtige locatie, namelijk het Honingcomplex. Daar kan je langs de Waal in Nijmegen genieten van de lekkerste house en techno. Ze hebben drie stages met onder andere Freddy Bonzo, Titia en Vincent Steen. Een late ticket kost €26,50.

Intents Festival

Intents Festival vindt plaats op vrijdag 31 t/m zondag 2 juli. Voor de zaterdag geldt de leeftijd 18+ en voor de zondag geldt de leeftijd 17+.  Er zijn weer lekkere stages met heerlijke artiesten! Zo kan je op de vrijdag gaan genieten van Demi Kanon,  D-sturb en Odium. Zanger Kafke, Coone en Da Tweekaz zijn één van de artiesten die er op de zaterdag zijn. Op de zondag heb je onder andere E-force, Snollebollekes, Bizzey en D-fence. De tickets voor alle dagen zijn helaas al uitverkocht. Wel kan je altijd nog via Ticketswap proberen om aan een ticket te komen.

Best Kept Secret

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats op vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni. Elke dag heeft zeven stages met heerlijke artiesten. Op de vrijdag kan je gaan genieten van John Grant, Blossoms en Amy Root . Selma Judith, David Vunk en Black Currant zijn één van de artiesten die er op de zaterdag zijn. Op de zondag kan je gaan genieten van onder andere Calry Rae Jepsen, Whispering Sons en Current Noise. De reguliere kaartverkoop is al bezig. Een dagkaart kost €85,00.

Vestrock

Op vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni vindt de jubileumedite van Vestrock plaats. Het festival bestaat dan 10 jaar en dat zal dan ook goed gevierd worden. De zondag van Vestrock is speciaal gericht op kinderen. Elke dag heeft drie stages met leuke artiesten. Bizzey, Kaiser Chiefs en Merol zijn één van de artiesten die er op de vrijdag zijn. Op de zaterdag kan je gaan genieten van Navarone, Davina Michelle en Mental Theo. De zondag is speciaal gericht op kinderen, daarom kunnen kinderen gaan genieten van onder andere Sterre Koning , Sesamstraat en Gers Pardoel. De kaartverkoop voor Vestrock is al gestart. Een combi ticket (vrijdag & zaterdag) kost €67,50.

Op Dreef Festival

Op Dreef Festival is hét uit de hand gelopen tuinfeest waar je twee dagen lang compleet uit je plaat kan gaan. Het festival vindt op zaterdag 1 en zondag 2 juni plaats in Roermond. Op de zaterdag en zondag zijn er 5 stages met heerlijke artiesten. Op de zaterdag zijn er onder andere Keizer Jelle, Remy Cooper en Smèrrig Diskjochies. Benny Rodrigues, Herrie Met Gerrie en Flex zijn één van de artiesten die er op de zondag zijn. Een weekend ticket kost €56,-

Free Your Mind Festival

Een heerlijke techno festival meemaken? Dat kan op zaterdag 1 juni op het Free Your Mind Festival in Arnhem. De line-up van Free Your Mind is Techno, techno en nog eens techno. Er zijn 5 stages met onder andere Adin, Joris Voorn, Boris Brejcha en Wouter S. De regular tickets zijn al bijna uitverkocht, dus wees er snel bij! Een regular ticket kost €47.

Diynamic Festival

Voor de zevende keer vindt er weer het Diynamic Festival plaats. Dit jaar niet op vrijdag, maar op zaterdag 1 juni. Je kan dan in het Amsterdamse Bos weer genieten van de lekkerste beats. Tale Of Us, Lawrence en Magdalena zijn één van de artiesten waar je los op kan gaan. De Early Bird en de Regular tickets zijn al uitverkocht. Een late ticket kost €43,- en ook deze tickets zijn bijna uitverkocht.

Hardshock

Hardshock keert weer terug op zaterdag 1 juni. Na een jaar te zijn weggeweest gaan ze er weer een dik feest van maken in Hellendoorn. De organisatie noemt het zelfs de mooiste festivallocatie in Nederland op een terrein midden in de bossen. Hardshock is ook een van de weinige festivals waar de leeftijdgrens op 16+ ligt. Er zijn 6 stages met heerlijke artiesten. Zo kan je gaan genieten van onder andere Sefa, Never Surrender en F.noize. Een ticket voor Hardshock kost €43,50.

Voor mij was dit al een hele klus, maar voor jullie wordt het pas echt een klus om hieruit een keuze te maken. Check de agenda voor nog meer festivals en een heel fijn weekend! 🙂

30 mei 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter