Het laatste weekend van maart goed afsluiten met een feestje?

Het laatste weekend van maart goed afsluiten met een feestje?

Het laatste weekend van maart moet je goed afsluiten! En dat doe je natuurlijk met een feestje. Daarom hebben wij weer een aantal leuke festivals op een rijtje gezet.

Rampage

Voor dit festival reizen we af naar Antwerpen! Rampage bestaat 10 jaar en dat zal extra goed gevierd worden op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019. Maak je borst maar nat, want het Antwerpse sportpaleis zal dat weekend flink gaan trillen. Op de vrijdag heb je artiesten zoals: Excision, Feint, Muzzy en D-nasty. Op zaterdag kan je gaan genieten van Murdock, Scepticz, One87 en Dj Hazard. De kaartverkoop is al even bezig en alle kaartjes zijn dus ook al uitverkocht. Heb je geen zin om te bobben of met het OV naar Antwerpen te reizen? Het is ook mogelijk om met Maximal Trips naar het Sportpaleis vervoerd te worden.

Rewire

Rewire is dit jaar op vrijdag 29 t/m zondag 31 maart. In dit weekend gaat het op vele plekken weer los in de binnenstad van Den Haag. Op de vrijdag heb je artiesten zoals: Flohio en Yves Tumor. Lotic, Doon Kanda, Angel-Ho en Jason Sharp zijn één van de artiesten die er op zaterdag zijn. Op de zondag kan je genieten van John Bence, Refree en Bill Orcutt. De kaartverkoop is al even bezig. Alleen de vrijdag tickets zijn nog beschikbaar.

Snollebollekes Live in Concert

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart gaan de Snollebollekes Live in Concert! De Snollebollekes houdt zijn heuse concerten in het Gelredome (Arnhem). De eerste grote eigen shows van deze entertainer die het station van links naar rechts zal laten bewegen. Naast de Snollebollekes zijn er ook gastoptredens van Gerard Joling, Paul Elstak en Vengaboys. Beide shows, op de vrijdag en zaterdag zijn uitverkocht. Je kunt nog wel kaartjes proberen te bemachtigen via Ticketswap.

Masters of Hardcore

De volgende editie van Masters of Hardcore vindt op zaterdag 30 maart plaats. Ze hebben maar liefst zeven stages met Hardcore, Raw, Extreme, Frenchcore, Terror en Early. Paul Elstak, Sefa , F.noize en Radical Redemption zijn één van de artiesten die er zullen zijn. Een ticket heb je al voor €68,75.

Brabants Verbond Winterfestival

Op zaterdag 30 maart sluiten ze een verbond met de tofste feestjes die in het Brabantse landschap gegeven worden. Een circus vol met Brabantse concepten en concepten die hun strepen in Brabant dik verdiend hebben. Het Brabants Verbond kent vier stages met elk een andere genre: Rewind & Smèrrig, Verknipt & Herrie Met Gerrie, Biki90 & Café de Puinhoop en de Brabantse bruine kroeg. Alle tickets zijn helaas al helemaal uitverkocht. Je kunt nog wel tickets proberen te bemachtigen via Ticketswap. Niet geschoten is altijd mis 🙂

 

28 maart 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter