Het weekend goed vieren?

Het weekend goed vieren?

Bijna weekend! En dat kan je natuurlijk het best vieren met een festival. Ook dit weekend zijn er weer een paar leuke festivals die je zeker niet wilt missen. Februari is helaas niet een maand waarin je lekker weer kan verwachten, maar een feestje vieren dat kan met elk weer!

Charly Lownoise & Mental Theo 25 years Anniversary

Op vrijdag 8 februari 2019 zijn Charly Lownoise & Mental Theo in de Ziggo Dome om hun 25 years anniversary goed te vieren! Je kan een paradijs van 90s hitjes en happy hardcore music verwachten. Het Quilty pleasure Festival en Qmusic slaan de handen ineen voor een fantastische jubileumshow. T-Spoon, Nakatomi en Darkraver zijn een van de artiesten die je daar zal horen. De tickets voor dit festival zijn helaas al helemaal uitverkocht, maar je kan altijd op Ticketswap kijken of er nog kaartjes te koop zijn! Benieuwd naar de hele line-up? Check dan de Charly Lownois & Mental Theo 25 years Anniversary festival pagina!

Hard Bass 2019

Hard willen gaan dit weekend? Op zaterdag 9 februari 2019 vindt Hard Bass plaats in de GelreDome. Dit zal de laatste editie zijn van Hard Bass dus het zal weer groots gevierd worden. Coone, D-block & S -Te- Fan, B – Front, Radical Redemption, E- force zijn een van de artiesten die er zullen zijn. Hard Bass 2019 is helemaal uitverkocht! Maar wie weet komen er op de dag zelf nog tickets beschikbaar via Ticketswap.

7 februari 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter