Hoe je alsnog aan Awakenings Festival tickets komt

Hoe je alsnog aan Awakenings Festival tickets komt

Ben je een echte techno liefhebber? Dan moet je ooit eens op het festival van Awakenings zijn geweest. Dit is namelijk een van de grootste techno festivals in Europa, misschien wel ter wereld. Acht grote stages met de beste artiesten in het genre ter wereld, en dat twee dagen lang (zaterdag 29 en zondag 30 juni). Het festival is echter al lang uitverkocht, maar wij hebben een goede hack gevonden om alsnog aan kaarten te komen!

Maar hoe dan? Op Ticketswap worden namelijk (bijna) geen kaarten aangeboden en zoeken inmiddels meer dan 11.000 mensen naar een ticket. Hier is de kans op Awakenings tickets dus minimaal. We gaan je verder ook geen vage ticket sites aanraden waar je honderden euro’s voor een kaartje betaalt. Nee, onze tip: koop je kaartje op de site van Maximal Trips.

Deze partij biedt busvervoer aan naar festivals (door heel Europa) in combinatie met tickets. Maar je hoeft natuurlijk niet perse met de bus te gaan, daar zit de hack. Boek bijvoorbeeld een combi ticket vanuit Breda. Je betaalt hier dan €92,95 voor. Deze combi deal is alleen geldig voor zondag. Een regulier kaartje kostte €74, je betaalt dus nu iets meer, maar je zou er een busreis (retour) bij krijgen. Aangezien er zo veel vraag naar de tickets voor het Awakenings Festival is vinden wij dit alsnog wel een schappelijke prijs. Zeker als je dit vergelijkt met de vage doorverkoop ticketsites.

Kom je uit het zuiden van het land of uit België, dan is deze deal natuurlijk helemaal top. Naast Breda kun je namelijk ook vanuit Antwerpen en Gent reizen. Wacht niet te lang met het bestellen van tickets, want we verwachten namelijk na publicatie van dit artikel dat het hard zal gaan. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat Maximal niet nog heel veel tickets heeft voor Awakenings Festival. Succes!

Foto: Facebook Awakenings

20 mei 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter