IMPAQT: Festival of Titans laatste tickets

IMPAQT: Festival of Titans laatste tickets

Een aantal festivals hebben de laatste jaren hun laatste editie gehad, zoals Freaqshow en Q-base. Dit betekent echter niet dat Q-dance stopt met het uitbrengen van misschien wel nog gavere nieuwe festivals! IMPAQT is daar een van en we zullen je snel vertellen waarom je hier zeker naartoe moet gaan!

Dag tot nacht en lekker lang stampen
IMPAQT: Festival of Titans neemt plaats in Airport Weeze in Duitsland. Het duurt van twee uur ‘s middags tot twee uur ‘s avonds. Flink wat energie zul je dus zeker nodig hebben want dit wordt 12 uur stampen!

Alleen maar leading acts
Er zijn 6 verschillende area’s op het terrein en het unieke aan dit festival is dat er alleen maar leading acts zijn. D-Block en S-te-Fan hebben de spits afgebeten en voor het eerste jaar de anthem geproduceerd. Naast hen komen ook veel meer artiesten zoals Sub Zero Project, Deadly Guns en ook Gunz for Hire zullen er staan met een flinke show.

Nieuwe ervaring met de “Titan Showcase”
Voor de gelukkigen die een Titan ticket voor dit event hebben kunnen bemachtigen staat een grootse show te wachten. Twee uur voordat IMPAQT begint mogen deze namelijk een speciale show bijwonen speciaal voor hen.

Ben jij al klaar voor IMPAQT 2019? Wees echter snel met tickets bestellen want de laatste tickets zullen er binnenkort gegarandeerd uitgaan!

Foto’s: Facebook IMPAQT

Impaqt Festival of Titans

2 september 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter