Inschrijving loting Wildeburg gestart

Inschrijving loting Wildeburg gestart

Update: dit artikel is in 2018 geschreven. Lees alles over de inschrijving en loting van Wildeburg 2020 hier.

Wildeburg is hot, iedereen lijkt naar dit festival in de Noordoostpolder (rijdag 12 t/m zondag 14 juli) toe te willen gaan. Kaartjes zijn dan ook al jaren lastig te verkrijgen. Gelukkig heeft de organisatie wel een eerlijk ticketsysteem bedacht. Je hoeft niet op een bepaald tijdstip klaar te zitten achter je pc, maar er wordt geloot!

Via het dorpsloket van Wildeburg is het vanaf woensdag 19 december t/m woensdag 26 december mogelijk op je te registreren. Waar bezoekers van eerdere edities vorige jaren nog voorrang kregen heeft nu iedereen een gelijke kans. De uitslag van de eerste loting wordt op vrijdag 28 december bekend gemaakt. Vergeet na het registeren niet je e-mailadres te bevestigen en vervolgens alle gegevens in te vullen. Via de loting kun je alleen weekendkaarten kopen (€160).

Nadat je ook per SMS je aanmelding heb bevestigd is het nog mogelijk om je bij een groep (maximaal 20 personen) aan te sluiten. Als je meedoet met een groep, dan de wordt gehele groep in- of uitgeloot. De kans om te worden ingeloot blijft echter even groot. Let op: je kan per inschrijving maar één kaart kopen en deze moet op de juiste naam staan. Het is dus belangrijk dat al je vrienden en festival buddies zich ook aanmelden!

Waarom is Wildeburg dan zo populair? Allereerst vanwege het prachtige festivalterrein. In recreatiegebied Netl De Wildste Tuin in Kraggenburg (Flevoland) worden verder ook geen festivals georganiseerd. Daarnaast is de sfeer op dit festival heel relaxed. Er zijn geen dagkaarten te koop, waardoor elke bezoeker een heel weekend verblijft. Ook dit zie je niet vaak terug. Benieuwd geworden? Check onze speciale Wildeburg festivalpagina met meer info en de volledige programma’s van vorige jaren.

20 december 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter