Kaartverkoop Zwarte Cross 2023 is begonnen!

Kaartverkoop Zwarte Cross 2023 is begonnen!

Zwarte Cross is het grootste festival in Nederland, maar dat is niet alles. Het is namelijk ook het grootste motorcrossevent ter wereld. Op Zwarte Cross kun je lekker losgaan op de leukste pop en rock artiesten. Daarnaast kun je genieten van allerlei stunts, spektakels en natuurlijk motorcross. Van donderdag 20 juli t/m zondag 23 juli is de 25e editie van Zwarte Cross 2023.

De kaartverkoop van Zwarte Cross komt inmiddels al erg dichtbij. Daarom heeft de organisatie nog een oproep gedaan: ‘Goed volk, wees welkom! Hufters, draai om!’ De organisatie laat daarmee weten dat ze geen grensoverschrijdende gedrag, racisme, vandalisme en homofobie tolereren op het festivalterrein.

Afgelopen zaterdag waren de inschrijvingen voor de cross op Zwarte Cross van start gegaan. De inschrijvingen waren al binnen 15 minuten vol. Het is dus heel belangrijk dat je ook op tijd bent bij de kaartverkoop, want de kaartverkoop zal zeker weten ook erg snel gaan.

Zaterdag 12 november is de kaartverkoop voor alle leden van de Zwarte Cross Fanclub Harder! begonnen. De week erna, zaterdag 19 november om 11:00, start de wereldwijde kaartverkoop. Dit zijn de aangekondigde ticketprijzen voor Zwarte Cross 2023:

  • Dagkaart: €45
  • Weekendkaart (incl. camping): €170,00

We wensen jullie allemaal veel succes met het bemachtigen van jullie tickets! Houd onze website in de gaten voor alle nieuwtjes. En voor alle geïnteresseerden, die het leuk vinden om de nieuwe Zwarte Cross documentaire te zien, lees ons artikel met alle info over de documentaire.

12 november 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter