Korting op kaartjes voor virtueel festival InHouse

Korting op kaartjes voor virtueel festival InHouse

Fysieke festivals kunnen momenteel nog niet plaatsvinden. Toch zitten veel organisaties niet stil en organiseren een alternatief: virtuele festivals! Ook de 1e editie van InHouse staat op het programma. Op zaterdag 26 september organiseren zij een wereldwijd virtueel social festival met te gekke artiesten.

Voordelig toegang tot het festival

Via Festival Fans kun je de tickets voor slechts €9 bestellen! De kaartverkoop is vandaag gestart (18 september). Klik hier voor een speciale link met kortingscode om je tickets voordelig te bestellen.

Als je je ticket hebt besteld ontvang je een code waarmee je toegang krijgt tot het virtuele festival. Je kunt via die code de liveshows van alle artiesten zien, maar ook contact leggen via video of chatten met de andere festivalgangers aanwezig tijdens InHouse. Na het evenement zullen alle DJ-sets beschikbaar blijven en kun je met je ticket opnieuw toegang krijgen om alle 10 shows nog een keer te bekijken!

Line-up wereldwijd

Het programma kent tien DJ’s met als headliners Laidback Luke en Nicky Romero. De artiesten draaien wereldwijd op allerlei gave, unieke locaties en geven jou dat echte festival gevoel. De locaties zullen nog even geheim blijven, maar alle namen zijn wel bekend:

Anfisa Letyago
Dash Berlin
Dubfire
James Hype
Juicy M
Laidback Luke
Miss Nine
Mr. Belt & Wezol
Nicky Romero
Ruben Mandolini

18 september 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter