Laatste Early Birds Oranje Koningsdag nu verkrijgbaar!

Laatste Early Birds Oranje Koningsdag nu verkrijgbaar!

Oranje Koningsdag is de opvolger van SLAM Koningsdag. Naast de naam heeft het festival ook een nieuw concept. Wat wél hetzelfde is gebleven, is dat je de beste Nederlandse artiesten kan verwachten! Het podium zal uitpuilen van de vele toppers. De laatste early birds tickets zijn nu te koop, hierdoor besparen jij en je vrienden al de eerste biertjes! Naast de locatie in Alkmaar vindt het festival ook plaats in Amersfoort. Hetzelfde concept zal daar op een kleinere schaal plaatsvinden.

Laatste Early Bird Tickets
De Early Bird verkoop is nog maar net van start gegaan maar bijna alle tickets zijn nu al de deur uitgevlogen. Wacht daarom niet te lang met het kopen van tickets. De ticketverkoop bestaat namelijk uit verschillende fases. Bij elke fase zal de ticketprijs beetje bij beetje omhoog schieten. Als je zeker weet dat je dit feest wilt meemaken, is het slim om nu nog een van de laatste tickets met korting te scoren! De twee edities in Alkmaar en Amersfoort hebben hun eigen ticketshop. Zorg dat je de juiste tickets koopt. 😉

©Facebook Oranje Koningsdag

Line-up
Zoals we al zeiden, je kan de grootste Nederlandse artiesten verwachten. Er zal voor ieder wat wils zijn, omdat er veel verschillende genres te vinden zijn op de podia’s. Denk aan house, hardstyle, eclectische en urban muziek. De complete line-up van beide steden is inmiddels al bekend gemaakt te vinden op de Oranje Koningsdag festivalpagina!

Algemene info
Het festival vindt plaats op maandag 27 april. Wanneer je nog geen 16 jaar bent, dien je onder begeleiding van een volwassenen (21+) te komen. Oranje Koningsdag vindt plaats in de steden Alkmaar & Amersfoort. Het festival start om 12:00 uur en eindigt om 22:30 uur.

2 maart 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter