Laatste (zaterdag) tickets Drift Festival te koop

Laatste (zaterdag) tickets Drift Festival te koop

De feesten van Drift Om Te Dansen zijn in Nijmegen en omgeving erg populair. Het meest bekende feest is het festival dat op zaterdag 8 en zondag 9 juni wordt georganiseerd. Je leest het goed, dit jaar niet één, maar twee dagen Drift Festival! En wij hebben nog kaarten voor beide dagen.

Laatste tickets
Waar de tickets voor zaterdag op de website van Drift al uitverkocht zijn, hebben wij nog een stapeltje liggen. Bezoek de festivalpagina van Drift om je kaartje voor zaterdag (€35) of zondag (€27) aan te schaffen. Let op: voor de zaterdag zijn nog slechts beperkt kaarten beschikbaar. De weekendtickets zijn helaas al wel uitverkocht.

Twee dagen beuken
Wie en wat kun je allemaal verwachten op Drift? Vooral heel veel (harde) techno. Op het terrein van de Vasim zijn o.a. de British Murder Boys, Blawan en Tommy Four Seven te vinden. De volledige line-up per dag en stage kun je ook vinden op onze festivalpagina.

Stadscamping
Nu het festival een heuse weekender is geworden wordt het ook tijd voor een camping. Drift heeft dit mooi opgelost door inwoners van Nijmegen te vragen of ze een plekje voor de festivalbezoekers hebben. Als bewoner kun je een advertentie plaatsen en aangeven hoeveel slaapplekken je beschikbaar hebt. Meer info over dit initiatief? We hebben er een stukje over geschreven.

Beeld: Facebook Drift Om Te Dansen

30 mei 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter