6 leukste festivals in januari 2024

6 leukste festivals in januari 2024

Bij festivals denk je al snel aan de zomermaanden, maar ook in januari staan er zes hele verschillende en leuke festivals op het programma. Van pop, naar classic hardstyle, tot snoeiharde techno. Voor elke festival liefhebber is er iets leuks te vinden. Check het lijstje hieronder.

Tegendraads

Dit jaar vindt de grootste editie van Tegendraads festival ooit plaats. De hele dag beuken op de hardste techno en beste visuals.  Het belooft grimmiger en gruwelijker te worden dan ooit. Het festival vindt plaats op zaterdag 13 januari 2024 in de Brabanthallen in Den Bosch. De artiesten van deze editie zijn al bekend en dit belooft veel goeds:  999999999, Alignment, Biia, DYEN, Franck, Jønas en Luciid b2b Per Pleks. De tickets voor dit festival zijn al uitverkocht, als je toch nog een kaartje wilt kun je een kijkje nemen op Ticketswap.

ESNS

Op het vierdaagse festival ESNS ontdek je de meest gave opkomende artiesten van Nederlands en de rest van Europa.  Het vindt plaats op woensdag 17 t/m zaterdag 20 januari 2024. Grote artiesten zoals Dua Lipa en Sam Smith zijn met hulp van dit festival doorgebroken. Jaarlijks zijn er tienduizenden bezoekers uit meer dan 43 landen aanwezig.  De muziek genres lopen erg uit een tijdens het festival, er is dus voor iedereen wel iets te vinden.  Fans van het festival kunnen hun favoriete artiesten uit de line-up opgeven. Dit jaar zijn Humour, BEX,  Joker Out, ARAI en Lenhart Tapes daar enkele van. Er zijn nog tickets verkrijgbaar dus koop snel je kaartje.

REACTiVATE

Reactivate is een echt classic Hardstyle & RAW festival. Volgens vele ervaart niets de sfeer van de echte classics op dit festival. De live acts van bijvoorbeeld: Adaro vs Crypsis, Noisecontrollers, Deetox en DJ Thera laten je tot leven komen! Het event vindt plaats op zaterdag 20 januari 2024, zoals elk jaar in het poppodium 013 in Tilburg. Verwacht de beste artiesten en tracks in de twee areas die geopend zijn deze avond. De tickets voor dit festival zijn volledig uitverkocht. Zoek je nog een kaartje? Koop deze dan alleen bij TicketSwap.

We are Hardstyle

De naam zegt het al: Dit hardstyle festival wordt mega. Op zaterdag 10 januari vindt de speciale 10e editie van We are Hardstyle plaats. Je kunt genieten van bekende namen als: Act of rage, Rebelion, Warface en Cryex. Het beloofd groter en beter dan ooit te worden. Meer show, meer lasers, meer geluid, insanere stages en de allerbeste acts. Het vindt plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Tickets voor dit evenement zijn nog verkrijgbaar.

Sneeuwbal Winterfestival

Op zaterdag 27 januari waan je je in Park Transwijk in Utrecht in een echt winterwonderland. Voor de 10e editie van dit festival maken ze er een extra groot feest van. Het festival draait om verse sneeuw, glühwein, apre-ski en foute en maffe winter outfits. Je krijgt het gevoel alsof je in een apre-ski tent staat maar dan met keiharde deep-house en techno. De laatste paar tickets voor Sneeuwbal Winterfestival zijn nog verkrijgbaar, wacht dus niet te lang met het scoren van je ticket. Tip: Het is niet voor niets een winterfestival, kleed je dus warm (het beste met laagjes) aan. De gevoelstemperatuur kan onder nul liggen.

Awakenings Eindhoven

Awakenings zorgt al meer dan 25 jaar voor de snoeihardste technofeesten. Awakenings in het Klokgebouw in Eindhoven is het eerste Awakenings feest van het jaar. Het vindt plaats op zaterdag 27 januari 2024. Het festival  bestaat uit twee delen: Awakenings by Day en Awakening by Night. Voor beide is de line-up al bekend en net zoals andere jaren ziet dit er veel belovend uit. Je vindt hier bijvoorbeeld: Anouschka, Lokier, Myra en Joyhauser. Er zijn nog ticket verkrijgbaar.

 

4 januari 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter