Zelfs met een fikse prijsverhoging zijn Lowlands en Tomorrowland beide uitverkocht

Zelfs met een fikse prijsverhoging zijn Lowlands en Tomorrowland beide uitverkocht

Ondanks de schrik rondom de flinke prijsverhogingen zijn de populaire festivals Lowlands en Tomorrowland beide uitverkocht. Binnen een hele korte tijd.

Voor wie nog geïnteresseerd is om naar een van de bovenstaande festivals te gaan (of naar allebei), zal het lastiger worden om nog tickets te bemachtigen. Binnen een korte periode van 20 minuten waren beide festivals uitverkocht.

Toch bijzonder, aangezien er nogal schrik was onder de festivalfans, vanwege de flinke prijsstijging in vergelijking met de vorige jaren. Ongeacht vinden mensen het alsnog 300 euro waard om grote artiesten zoals Billie Eilish, Nothing but Thieves op Lowlands te bewonderen. Of voor 105 euro te genieten van het grote dancefestival Tomorrowland in het Belgische Schorre in Boom. Met performers zoals Hardwell, Armin van Buuren en Martin Garrix.

Tomorrowland

Alsnog tickets scoren voor Lowlands 2023? Dit kan je proberen via Ticketmaster. Zij hebben tegenwoordig een platform is voor mensen die hun bemachtigde tickets weer verkopen. Pas op: prijzen zullen hoger zijn dan de prijs van het originele ticket. Laat ook actief op je sociale media accounts weten dat je op zoek bent naar een ticket. Succes!

6 februari 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter