Nieuwe namen Down The Rabbit Hole

Nieuwe namen Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole heeft onlangs nieuwe namen toegevoegd, naast Stromae, Paolo Nutini en Froukje mogen SOFI TUKKER, Ben Howard en Selah Sue zich ook toevoegen aan het rijtje.

Het 3-daagse festival dat zich elk jaar plaatsvindt in recreatiepark De Groene Vleugels in Nijmegen heeft weer een mooie lijst aan nieuwe namen toegevoegd. Het festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli. Bijna 30 nieuwe namen zijn toegevoegd! Het Amerikaanse muziek duo SOFI TUKKER is tot grote enthousiasme van de DTRH fans aangekondigd. Het duo is onder andere bekend door het populaire dance- en elektronische muziek album ‘Threehouse’ die zelfs is genomineerd voor een Grammy in 2018.

Facebook DTRH

Ook de talentvolle Ben Howard komt uit Engeland om ons (hopelijk) een mooi optreden te bezorgen, gevolgd door een ander talentvolle Belgische singer-songwriter Selah Sue. Ben Howard is doorgebroken door zijn debuut-album ‘Every Kingdom’ en kan je wel zien als een van de meest geliefde artiesten die aanwezig zijn op dit festival. Selah Sue staat bekend om haar unieke stem, haar liedjes zijn vooral binnen het genre Reggae, Soul en Jazz.

De Dead Grips, een muziekband die je kan beschrijven als gedurfd en experimenteel is ook aangekondigd en hier zijn wederom veel mensen enthousiast over. Deze groep bestaat uit 3 leden en maken vooral hip-hop, rap-rock en intelligent dance music.

 

Boosheid rondom aanwezigheid Sticky Fingers

Waar mensen minder enthousiast over zijn is de aanwezigheid van de band Sticky Fingers. Volgens men verdiend deze Australische band het podium niet, vanwege discriminerende activiteiten door met name de front-men Dylan Frost. Eerder vandaag is Sticky Fingers ook al verwijderd van het programma van Bluefest.

Hieronder vind je de volledige line-up:

Facebook DTRH

Helaas waren alle tickets voor DTRH al snel uitverkocht, je kunt nog tickets proberen te scoren via ticketmaster. Succes!

 

2 maart 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter