Nieuws

Optimaal genieten van zon en muziek tijdens Nomads 2018!

Optimaal genieten van zon en muziek tijdens Nomads 2018!

Komend weekend wordt het prachtig weer! Ideaal voor een heerlijk zonnig festival zoals Nomads. Nomads is komend weekend het ideale alternatief voor het stampwerk op Awakenings Festival. Daar is het misschien wel te heet voor! Nomads is hét jaarlijks terugkerende festival voor mensen die van goede swingende muziek en gezelligheid houden.

Nomads is het ideale alternatief met gezellige deuntjes op het prachtige terrein in Amsterdam Zuid. Je kunt er naast genieten van het zonnetje ook naar onder andere de deuntjes van Detroit Swindle, Jamie 3:26 en Ferro luisteren.

Het festival duurt tot 23.00, maar voor de echte ravers gaat het feest gewoon door op de afterparty in RADION (tot een uurtje of 7). Van plan om te gaan? Wees er snel bij, want het grootste gedeelte van de kaartjes is al verkocht.

Reporter: Remon

Of je nou feest of niet beweegt de club coming up zit er midden in. Het maakt niet uit ik dans alleen de club coming up ik heb zin er in. Zolang ik leef is life een feest maak het beste ervan want je zit erin. 1.88

Remon

juni 29th, 2018

No comments

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.