Overzicht festivals in laatste weekend van juni

Overzicht festivals in laatste weekend van juni

Het echte zomerweer heeft ons land bereikt! En dat maakt een festivalervaring gelijk een stuk beter. Dus heb jij dit weekend nog niks gepland? Check dan onze onderstaande tips, met voor ieder wat wils. En vergeet je niet in te smeren, en genoeg te drinken!

Weekenders

Indian Summer Festival
Last minute nog je campingspullen inpakken? Voor Indian Summer in Langedijk (Noord-Holland) zijn nog kaartjes te koop. Je kunt natuurlijk ook een dag (vrijdag of zaterdag) gaan. Verwacht hier vooral pop en urban met artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig, Lil Kleine, Nick & Simon en Sam Feldt.

WiSH Outdoor Festival
In het Brabantse Beek en Donk wordt al jaren WiSH Outdoor georganiseerd. Je hoort er dit weekend vooral pop, house, hardstyle en feestmuziek. In tegenstelling tot vorige jaren zijn er nog kaarten. Headliners dit jaar zijn o.a. Kensington, Yellow Claw en Gunz for Hire.

Sunrise Festival
Zin in een Belgisch uitstapje? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij Sunrise. Je vindt dit festival net onder de grens bij Breda / Tilburg. House en hardstyle voeren de boventoon op het prachtige terrein van De Lilse Bergen.

Concert at SEA en Down The Rabbit Hole en Awakenings Festival zijn helaas al uitverkocht.

Zaterdag

Nomads Festival
Dit weer is perfect voor Nomads. Zonnetje, biertje en de lekkerste deuntjes van Ferro, Detroit Swindle en vele anderen. Op Sportpark Riekerhaven hoor je dus de lekkerste (deep)house en techno. De laatste tickets kun je kopen voor ong. €40.

Oh My! Music Festival
Oh My Music! is het nieuwe Vestival. Een van de grotere urban festivals met flink wat grote namen als Wiz Khalifa, Big Sean en French Montana. Verrassend genoeg zijn er nog kaarten! Oh My! vindt plaats in Amsterdam op het Arena Park.

Zondag

Pal Mundo Festival
We sluiten af met een latin aanrader. Vorig jaar in Rotterdam, maar door omstandigheden dit jaar in het Arena Park in Amsterdam: Pal Mundo. Tickets zijn nog verkrijgbaar en dan zie je o.a. J Balvin en Prince Royce.

29 juni 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter