Overzicht van alle online festivals met Oud en Nieuw 2021

Overzicht van alle online festivals met Oud en Nieuw 2021

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Check onze nieuwe festival blog.

Door het coronavirus werden alle feestjes en festivals vanaf maart afgelast. Geen evenementen tijdens Koningsdag, een festivalloze zomer en nu ook met Oud & Nieuw geen feestjes. Door de lockdown mag je slechts twee mensen buiten je eigen huishouden uitnodigen. Geen vuurwerk, weinig mensen om je heen, wat ga je dan doen met nieuwjaar? In dit artikel zetten we een aantal mooie online festivals op een rijtje om er toch nog een klein feestje van te maken om 2021 goed in te gaan. Koppel wat goede boxen aan je televisie en ga toch feestend het nieuwe jaar in.

Tomorrowland

Het grootste festival ter wereld organiseert een digitaal event op oudejaarsavond (van 20:00 t/m 03:00 uur). Heel de wereld kan inschakelen op deze stream van Tomorrowland, indien je een ticket hebt gekocht. Een NYE Pass kost €20 en daarmee heb je toegang tot alle stages. Je kunt schakelen tussen vier area’s waar vele grote artiesten optreden/draaien. Van house tot hardstyle en techno tot EDM, al deze stijlen komen voorbij. Met rond 00:00 uur ongetwijfeld een mooi aftelmoment en grote show. Benieuwd welke artiesten te zien zijn? Check onze festivalpagina van Tomorrowland 31.12.2020.

Goodbye 2020

Tijdens deze lockdown wil de overheid dat zoveel mogelijk mensen thuis blijven. Speciaal voor de festival/muziek liefhebbers hebben ze daarom Goodbye 2020 opgezet. Van 17:00 t/m 05:00 uur treden de grootste Nederlandse artiesten online op. Doordat de stream gesubsidieerd is, is het kijken gratis. Je hoeft je alleen maar aan te melden via de website. Daar kun je ook bekijken welke artiesten er allemaal te horen zijn op de laatste dag van het jaar.

Blijdorp

Fan van de festivals van Blijdorp? Dan is Blij&Nieuw zeker iets voor jou. De organisatoren van het Rotterdamse festivals zetten namelijk een gratis livestream op tijdens nieuwjaar. De stream start vanaf 20:00 uur en wordt opgenomen op een vette locatie bij Rotterdam Airport. Via deze link kun je, jezelf aanmelden voor het online event. Verwacht vooral sets van DJ’s die normaal ook Blijdorp draaien, zoals David Vunk en het Rotterdam Terror Corps.

Den Haag Inside Out

Ook verschillende Haagse organisaties hebben samen met de gemeente een online festival bedacht. Het event begint al na kerst en duurt t/m oud & nieuw. Op de website van Den Haag Inside out kun je de volledige timetable vinden. Je kunt niet alleen naar muziek luisteren maar ook -esports bekijken en Q&A’s volgen. Met nieuwjaar treden onder ander De Jeugd van Tegenwoordig, Chuckie en De Kraaien op.

SMÈRRIG

De Bossche festivalorganisatie SMÈRRIG streamt van 23:00 t/m 02:00 een thuisfestival wat via http://radioglas.nl/ te volgen. Gratis en voor niets knal je 2021 lekker in met de huis DJ’s van SMÈRRIG .

Alvast een gelukkig nieuwjaar namens Festival Fans! Hopelijk kunnen we in 2021 weer normaal festivals bezoeken…

24 december 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter