PollerWiesen 2016

PollerWiesen 2016

Ondanks dat de oppervlakte van ons landje klein is, zijn er relatief gezien veel festivals. Genoeg te ontdekken zou je zeggen! Bij FF zijn wij ietwat nieuwsgieriger,  de échte pareltjes bevinden zich namelijk vaak verder van huis, leert ervaring ons!

Het eerste buitenlandse festival op onze agenda vindt plaats tijdens het pinksterweekend in Dortmund, Duitsland. Hoewel wij niet meer precies weten waar Pinksteren nou eigenlijk voor staat, zijn wij ontzettend blij dat we dit weekend en de daaropvolgende maandag vrij hebben om naar Duitsland af te reizen. Op vier verschillende stages in een prachtige natuurrijke omgeving zal PollerWiesen het Revierpark Wischlingen weer omtoveren in een festival met een echte zomersfeer.

Op de mainstage komen de grootmeesters van de elektronische muziek samen. Marco Carola is met zijn percussie geladen techno al twee decennia bekend van Ibiza tot New York. Uit de techno hoofdstad Berlijn zal het duo Pan-Pot de bezoekers van PollerWiesen voor maar liefst twee uur laten genieten van een energierijke set. Deense Producer Kölsch is voor ons natuurlijk ook geen onbekende meer, met zijn unieke dromerige sound zal hij de stage betreden in de namiddag, perfecter kan je avond niet ingaan. Verder wordt de Beach stage ook dit jaar weer gehost door niemand minder dan de Amsterdamse organisatie achter Voltt Festival. Hier is met een line up van oa Rodhad en Bart Skils tijdloze techno te verwachten. Met de programmering is er op alle vier de stages zoveel mogelijk rekening gehouden met diversiteit. Van Rodriguez jr tot Joseph Capriati, er is voor alle elektronische muziek liefhebbers wat om naar uit te kijken.
Voor meer informatie en de laatste tickets in de voorverkoop kijk snel op: www.pollerwiesen.org

Zien wij jullie 15 mei ook in Dortmund?

2 mei 2016

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter