Pre-Sale Tomorrowland start 25 januari om 17:00 uur!

Pre-Sale Tomorrowland start 25 januari om 17:00 uur!

Alle Tomorrowland liefhebbers hebben waarschijnlijk wel gemerkt dat de hosting partijen en de line-up bekend zijn gemaakt! Dit is op zich al groot nieuws, zeker als een dag later de ticketverkoop begint. Tomorrowland heeft maar liefst 600 artiesten op de line-up van 2020 staan. Deze line-up vind je overigens gewoon op onze Tomorrowland festival pagina. 😉

Het festival vindt twee weekenden plaats. Dit valt in de zomervakantie. De exacte data vind je hieronder:
Weekend 1: vrijdag 17 t/m zondag 19 juli
Weekend 2: vrijdag 24 t/m zondag 26 juli

Ticketverkoop
Op zaterdag 25 januari om 17:00 uur zal de Pre-Sale van Tomorrowland 2020 starten. Deze sale is enkel voor degene beschikbaar die zichzelf dus hebben geregistreerd. Om jullie te helpen hebben wij een artikel geschreven, waar je alle info over de ticketverkoop van Tomorrowland kan vinden. Denk bijvoorbeeld aan de ticketprijzen. De officiële ticketverkoop start op zaterdag 1 februari om 17:00 uur. Een week later dus.

Het is slim om deze data’s in je agenda te zetten, zodat je er even rustig voor kan gaan zitten. Mensen van over de hele wereld proberen aan deze populaire kaartjes te komen. De kans dat jij dit magische festival kan bezoeken is dus niet zeker!

25 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter