REBiRTH Festival maakt line-up voor de zaterdag bekend

REBiRTH Festival maakt line-up voor de zaterdag bekend

Rebirth Festival staat bekend als opening van het hardstyle outdoor festivalseizoen. Het duurt nog even, maar op vrijdag 10 t/m zondag 12 april is het eindelijk weer zo ver! Het festival heeft de line-up voor zaterdag bekend gemaakt. Daarnaast is de verkoop begonnen voor de Loyalty Members.

UPDATE!

Ook de vrijdag en zondag line-up zijn nu ook bekend! Check hier de volledige line-up.

Alle DJ’s/ artiesten zijn op zaterdag verdeelt over maar liefst zeven stages. In totaal zijn het er deze dag meer dan 100! Hoeveel stages de andere dagen zullen hebben is nog niet bekend gemaakt. Naast de hardstyle DJ’s die je op de line-up tegenkomt, vind je hier ook feest artiesten. Deze zullen de Feest Arena op zijn kop gaan zetten!

De stages

Rebirth is de hoofdstage. Hier zullen onder andere Ran-D, D-Sturb en D-Block & S-TE-FAN draaien. Daarnaast zal Sub Zero Project een live set neerzetten. Dit is nog niet alles, er komen later nog meer namen bij! Op de Rebellion stage komen niemand minder dan Radical Redemption en Frequencerz. Op de Reactivate stage zullen onder andere Atmozfears en Adaro dikke sets draaien.

Bij de Relish, Reborn Raw en Revenge stage kan je onder andere Mark With A K, Mental Theo, Artifact en Mad Dog verwachten. Als laatste hebben we natuurlijk nog de Feest Arena. Een heerlijke afwisseling als je even klaar bent met de Harderstyles. Je vindt hier Fatguys en Lanterfantje.

Hieronder vindt je de line-up voor zaterdag 11 april.

©Facebook Rebirth Festival

Ticketverkoop

Rebirth Festival is ook begonnen met de Loyalty Member Ticketsale. Iedereen die zich voor 18 november heeft geregistreerd, heeft een mail met een persoonlijke link binnen gekregen. Met deze link krijg je €5,- korting op jouw tickets! Niet geregistreerd? Dan zul je helaas nog even moeten wachten op de officiële verkoop. De prijzen van de tickets zijn als volgt:

Dag Loyalty VIP
Vrijdag €30 VIP
Zaterdag €54,50 €74,50
Zondag €34,50 €54,50
Weekend €67,50 €107,50
Weekend + Camping €95 €135

Algemene info

Rebirth Festival vindt plaats van vrijdag 10 t/m zondag 12 april. Dit is tijdens Pasen, dus de meeste zullen op maandag lekker vrij zijn! Voor dit festival moet je minimaal 17 jaar zijn. Rebirth vindt plaats op de Raamse Akkers in Haaren.

19 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter