Report: Lakedance Augustus 2018

Report: Lakedance Augustus 2018

Zaterdag 11 Augustus was het dan zo ver, de tweede editie van Lakedance! Dit was zoals de eerste editie weer een knaller. Eigenlijk vonden wij deze editie nóg beter dan de eerste.

Net zoals voorheen was Lakedance te bereiken via een pendelbussen dienst vanaf Eindhoven Centraal voor maar €7,50. Ook waren er weer de vijf bekende stages, waarvan een stage was
aangepast, dit was “Winterpark” ze hadden nu in plaats van een dicht aprés-skigebied een mooi open gebied gemaakt. Aangezien de temperatuur PERFECT was om lekker te hossen, kon je
daar bij alle stages in de buitenlucht van genieten.

Ons eerste drankje dronken we dit keer op het VIP-deck, tussen de gekleurde slinger en lampionnen, de sfeer deed er erg zomers aan. Alles was mooi aangekleed, en je had een perfect uitzicht op Mainstage, die er nu nog dikker uitzag dan de vorige keer. Met Trobi op de achtergrond genoten we met volle teugen.

lakedance-aug-2018

Daarna meteen door naar Heimee, waar de billen opnieuw lekker trillen en je iedereen ziet los gaan op de vunzige deuntjes van DIRTY-T. Er hangt niet alleen liefde, maar ook seks in de lucht! Naar de timetable en nieuwe opzet van Winterpark waren wij ook erg benieuwd en dus besloten we eens die kant op te gaan. Onderweg kwamen we een leuke optocht tegen van ballonnen in de mooiste kleuren en de gekste modellen, daarvoor reed een oud busje met daarin een omgebouwde DJ-Booth. Erg gezellig om te zien hoe zij met een mooie stoet het festivalterrein op kleurden en fleurden.

Eenmaal aangekomen bij Winterpark was het daar ook al een dolle boel, de zwembandjes en strandballen vlogen in de lucht. Met dikke muziek door de speakers en een leuke presentator gekleed in zijn après-ski  outfit was het een mooi feestje! Dat ze ervoor gekozen hebben winterpark om te toveren tot een open stage was een goede keuze zo te zien.

 
De beruchte “ballentent” van de vorige editie was er ook weer en dit was alweer een dikke hit! Er stond helaas een lange rij, dus wij besloten weer verder te gaan naar Defected, waar MAT.JOE door de speakers blies. Na enige dansmoves besloten we wat te gaan eten, deze keer werd het de Bowl van Roll or Bowl (zie foto hierboven). Wauw wat was dat lekker zeg, een snelle bereiding en een kleurrijke Bowl die ook nog eens fantastisch smaakt. Wat wil je nog meer zou je zeggen, nou er was genoeg keuze wat eten betreft. Van Frites, pizza, burgers, Aziatisch , fruit tot oester. Dus voor ieder wat wils!

Hierna nog even naar de THIS=MUSIC stage waar MAKAM helemaal los ging met zijn beats. Na een tijdje gedanst en gekletst te hebben met de andere festivalgangers besluiten we nog een keer de billenshake te doen bij Heimee om vervolgens de avond af te sluiten bij Mainstage. WAUW, wat was de eindshow weer dik! De lekkere beats vlogen uit de speakers en met een mooie intro van onze ananas (zie header foto Mainstage) begon het spektakel, zowel op Mainstage zelf met de lasers en lichteffecten als met het knallende vuurwerk in de lucht!

Lakedance 11 augustus 2018, je was TOP! Op naar volgend jaar…

Jennifer

lakedance-endshow

15 augustus 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter