Report: REBELLiON 2022

Report: REBELLiON 2022

Op zaterdag 19 november was het dan eindelijk zover. Ik zat in de pendelbus onderweg naar REBELLiON – One With The Tribe. Aangekomen in Haaren liepen wij door de security heen en belandden wij bij de kluisjes, waar we onze jassen kwijt konden. Binnen was het misschien wel lekker warm, maar buiten bevroren je handen van de kou. Gelukkig hadden we een dag eerder al een kluisje gereserveerd en ging het ons snel af. Eenmaal binnen gekomen, hebben wij wat muntjes gehaald. Met de muntjes in de hand liepen we richting de bar. De rijen vielen gelukkig mee, dus hadden we al snel een drankje.

Met de drankjes in onze handen besloten we om een rondje te lopen om alles te verkennen. In de grote hal stonden allemaal leuke eettentjes, een merchandise kraam, een glitter tattoo shop en zelfs een leuke verlichte zweefmolen. Na alles in de hal verkend te hebben besloten we om bij de REBELLiON stage te gaan kijken. Op dat moment kwam B-Front net het podium op lopen. Een hele mooie binnenkomst voor ons al zeg ik het zelf. Na een half uurtje besloten wij om nog even bij het optreden van D-Attack te gaan kijken. De sfeer bij de REBORN RAW stage was ook zeker aanwezig, iedereen beukte erop los.

Na een geweldig optreden van Bloodlust vs. Killshot besloten we om even wat te gaan eten. Gelukkig waren wij net op tijd en konden we binnen no time eten bestellen. De keuze was gelukkig reuze. Je kon van alles te eten halen: pizza, friet, snacks, fruit, pasta, voedingsshakes en loempia’s. Ik werd verleid door de pasta tent en besloot om een lekkere bak pasta te halen.

Nadat we hebben gegeten gingen we weer door naar de REBELLiON stage. Met volle energie gingen we er weer tegenaan en het was niet alleen hakken, beuken en klaplongen. Tijdens het nummer ‘Together We Grow’ van Vertile merkte je hoe blij en één met elkaar het publiek was, iedereen was zeker aan het genieten. Toen kwam de live set van E-Force en dat betekende maar één ding, het was tijd voor de officiële REBELLiON Anthem ‘Join The Rebellion’. Rond half negen besloten we om weer even een kijkje te nemen bij de andere stage om naar het optreden van The Purge te zijn. Helaas waren we niet de enige die er zo over dachten. De ingangen van de REBORN RAW stage werd geblokkeerd door de beveiliging, omdat het binnen te druk was en mensen stonden in rijen om binnen te komen. Erg jammer, maar dat liet onze pret zeker niet verpesten.

Op dat moment besloten we maar om een rondje te lopen en weer terug te gaan naar de REBELLiON stage. Niet veel later begon het optreden van Act of Rage vs. Cryex dat super vet was, maar nog lang niet zo vet als de Rebelion ‘overdose set’ met de te gekke lichtshow van alle kleuren die je maar kunt bedenken. De laatste uren waren erg snel gegaan en toen was het alweer tijd voor het laatste optreden: Deadly Guns vs. Dimitri K. Een knallende afsluiter waar we al onze laatste energie eruit hebben gestampt. Voordat we weer terug naar de pendelbus gingen, hebben we nog even snel een frietje gehaald en was ons avontuur weer ten einde. Maar het was weer een dag geweest om zeker niet te vergeten!

Bekijk ook zeker onze TikTok voor leuke sfeerbeelden van REBELLiON 2022:

@festivalfans_nl Wat was dat een geweldig feest! Lees nu ook het report van REBELLiON op onze website!✊🏼🤯😈🎊 @REBiRTH Festival 💥 #rebellion #rebirth #festival #festivalfans #fyp #foryoupage #foryou ♬ son original – Brutal Theory

23 november 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter