Ruim 1 miljoen tickets aangevraagd 538 Oranjedag

Ruim 1 miljoen tickets aangevraagd 538 Oranjedag

Dinsdagavond werd het Fieldlab test-festival ‘538 Oranjedag‘ aangekondigd. Sinds de aankondiging werden er maar liefst 1 miljoen (!) tickets aangevraagd. De gelukkigen hadden donderdag de mogelijkheid om de tickets te bestellen en te personaliseren. Wie geen tickets aan heeft kunnen schaffen, moet maandag naar 538 luisteren want hier zullen de laatste tickets worden weggegeven.

Voorgaande jaren verwelkomde het 538 oranjefeest (538 Koningsdag) maar liefst 40.000 bezoekers, maar tijdens dit Fieldlab test-festival is er plek voor 10.000 gelukkige bezoekers.  ‘De interesse voor ‘538 Oranjedag’ is enorm. We hadden wel verwacht dat veel mensen zich zouden aanmelden, maar dit is meer dan 25 keer zoveel als we onder normale omstandigheden op het Chasséveld kwijt zouden kunnen.’ Aldus de director van radio 538, Coco Hermans.

Ticket veilingen

Momenteel worden er 538 Oranjedag tickets geveild voor +/- €10.000,-. Na een jaar geen festivals te hebben bezocht is dit het harde bewijs hoeveel een mens snakt naar een festival 😉

Horeca van Breda

Radio 538 zegt nauw samen te werken met leveranciers uit de evenementensector en met de gemeente Breda. Samen zijn zij dan ook in gesprek gegaan met de horeca in Breda om te kijken wat de mogelijkheden zijn gedurende deze dag én voor de toekomst.

16 april 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter