Solar Weekend Festival bijna uitverkocht

Solar Weekend Festival bijna uitverkocht

Het eerste weekend van augustus staat bij velen al een tijdje in de agenda. Dan vindt Solar Festival namelijk weer plaats! Vier dagen lang wordt er dan gefeest aan de mooie festivallocatie Noorderplas in Roermond. Het goede nieuws: je kunt er nog bij zijn! De laatste weekend- en dagtickets zijn nog te koop.

Gevarieerde line-up

Solar kent een zeer gevarieerde line-up. Op de Mainstage treden artiesten als Kraantje Pappie en Bizzey op. Bij de House area tref je o.a. Gregor Salto, Chuckie en La Fuente. In de Techno Tent zijn de beats van Fatima Hajji, Amelie Lens, Fritz Kalkbrenner en nog vele andere grote techno namen te horen. Maar ook hip-hip en urban tunes zijn vertegenwoordig, bij de Baron Family. Oftewel: voor ieder wat wils. Check de gehele line-up op onze speciale festival pagina.

Camping sfeer

Wil je Solar optimaal beleven, dan is de camping zeker een aanrader. Festival Fans reporter Sien maakte vorig jaar al een reportage, waar je de relaxte sfeer al kan proeven. De camping opent al op donderdag waardoor je nog twee dagen extra met alle campinggasten kan feesten. Er is een speciale 72-uurs tent en worden vele activiteiten georganiseerd.

Laatste tickets

Heb je nog geen kaartje? No worries, er zijn nog tickets. De camping (3 dagen), weekend- en dagtickets zijn nog via de officiële website te koop. De kaarten voor de 4 dagen weekender zijn uitverkocht, maar nog wel beschikbaar via Ticketswap.

30 juli 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter