Stilzitten? No way! De tofste festivals tijdens de wintermaanden

Stilzitten? No way! De tofste festivals tijdens de wintermaanden

Het nieuwe jaar is begonnen en eindelijk komt het festivalseizoen langzaam maar zeker in zicht. Helaas duurt het toch nog een tijdje tot het zonnetje echt doorbreekt. Gaan we dan maar stilzitten tijdens deze wintermaanden? No way! Er valt meer dan genoeg te feesten voor jullie. Check ’t hier.

Sneeuwbal Winterfestival 
Een ode aan de winter als het aan het Sneeuwbal Winterfestival ligt. Volgens hen is de winter hét seizoen van heerlijk warme sjaals en mutsen, wintersport, knisperende vuren en hutspot met worst. Dans je op 26 januari warm op house muziek, dampende techno, verwarmende hitjes en knotsgekke Après-Ski.

Guilty Pleasure 25 anniversary
Op vrijdag 8 februari gaat de Ziggo Dome een aantal jaar terug in de tijd. Verwacht een paradijs met all night long 90s hitjes. Want het Guilty Pleasure Festival en  Qmusic – Nederland slaan de handen ineen voor een knallende jubileumshow: Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary. En dit kan natuurlijk niet zonder happy hardcore helden Charly Lownoisee & Mental Theo!

Dont Let Daddy Know
Een spectaculair housefeest in de hoofdstad van ons land: Don’t Let Daddy Know. Met een line-up met onder andere Tiësto, Don Diablo en Afrojack kan jij zeker weten niet stil zitten op 1 maart. Zien wij jou daar! Laat je het wel even aan je vader weten?

Paaspop
Pasen vieren bij het driedaagse muziekfestival in Brabant? Yea! Verwacht op 19, 20 en 21 april onder andere PassengerOscar And The WolfClean BanditRowwen Hèze en White Lies. Wauw. Daar wil je bij zijn, toch!? Lees hier meer over Paaspop 2019.

Koningsdag
27 april. Onze koning is jarig. En dat is een zeer goede reden voor een feestje. But where to go? Te veel keus. Zo heb je Kingsland, 538 Koningsdag en Kingdance. In ieder geval geen reden om thuis te blijven zitten! De keuze is reuze, daarom hebben we alle Koningsdag festivals op een rijtje gezet.

Al met al genoeg redenen om in ieder geval niét stil te blijven zitten. Wist je trouwens dat je je eigen festivalagenda kan samenstellen? But how? Maak een account aan op Festival Fans en like de festivals die jíj leuk vindt. Blijf dankzij deze manier op de hoogte van het laatste nieuws van jou favo events zoals bekendmaking van line-up en start van kaartverkopen.

Photo by gbarkz on Unsplash

9 januari 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter